Pred 10 dnevi sem preko TV oglasa kupil napravo za hujšanje in rast mišic. Uporabljam jo redno 2 uri dnevno, vendar sem razočaran. Nobenega rezultata ni!! Še huje, pojavili so se stranski učinki, ponoči ne morem več spat, neprestano sem lačen, pa vid mi je začel pešati. Kaj naj storim? Je 2 uri uporabe dnevno premalo? Prosim za pomoč!! Hvala!
Sama sem pred kartkim kupila podobno napravo (res je za stopnjo bolj profesionalaa ). Moram reči, da sem zelo zadovoljna.Mogoče pa pretiravate. Jaz sem dobila “plan”, kako se spoprijeti z zadevo. Nasvet: 3 x tedensko po 30-50 min.
Telo mi samo “nakaže”, do katere meje je vadba pozitvni napor ali gre že za mučenje. Umes pijte vodo. Poskuite tudi z “najlonskimi oblekami za hujšanje oz.celulit”. Z njo se veliko bolj spotite.
Priporočam Afroditino, dobite jo v vseh drogerijah ali večjih marketih. Cena 1500 sit. Pa srečno !
Trening v najlonski obleki je vprašljiv. Telo res izgubi več tekočine.
Ne pozabimo, da se telo pri treningu, poti, zato, da se hladi. Mi mu to otežujemo in s tem lahko nepotrebno obremenjujemo srce, zaradi izgube nekaj tekočine, ki jo po treningu itak moramo nadoknaditi. Količina znoja ni ekvivalentna porabljeni energiji.
lp