Najdi forum

abtronic

Živjo,

mene pa zanima, če kdo uporablja abtronic- električni spodbujevalnik mišic in če je kaj učinka? Hvala papa

Sama ga nisem nikoli poskusila, ampak ti zagotavljam, da je čista bedarija in metanje denarja proč. Že če pogledaš logiko za vse tem: nič ne migaš, pa kar dobiš mišice in izgubiš maščobo. Par ljudi okoli mene si je privoščilo zadevico, pa ni bilo nikakršnih rezultatov. Vsaj ne takih, kot jih oglašujejo. Seveda prikažejo nakockane trebuhe raznih miss fitness in bodybiulderjev, mi pa naj bi verjeli, da so to dosegli ne s par urnim treningom vsak dan, ampak samo z ležanjem na kavču ob hrustanju čipsa.

Jst ga imam in tkole povem,,, z elektro stimulacijami v KC in SOCI pomagajo ljudem ki imajo probleme z misicami,,, in k sm ga nosila sem res imela muskel fiber drug dan,,, je pa res da lahk dobis misice samo do ene mere,,, da bos imela tak trebuscek k kaze na TV pa tezko verjamem oz sploh ne verjamem,,,, jst sm sla rajs na fitness, ker tukaj se mors mazat z gelom da je dobra prevodnost pa sm se kmal navelicala packanja in packarije….

Je pa fajn ce delas trebusnjake da tut delas za hrbtne misice….

ma daj ne nasedaj tem zadevam. saj mogoče kaj pomagajo, ampak vseeno, ni ga čez gibanje v naravi, poli se 100krat boljše počutiš kot pa da imaš eno zadevo na sebi,ki čara mišice. rajši si obuj rolarje in si na ta način pridobi mišice, pa še bolj zdravo je.

Hmm… Tkole je, jz drugače redno telovadim in to, sem pa vseeno razmišljala, da bi naprimer čas, ki ga prebijem za sedenje lahko vseeno koristno izkoristila. Imam abtronic in res je, tudi meni se ne da packati z gelom in včasih, ko se posuši me celo speče in boli. Ne vem pa ali je to res ena sama bedarija ali res kaj deluje… Mišice že stiska, mi je pa jasno, da kaj večjega res ne more bit… Mogoče pa…?

Res nihče nima izkušenj?

New Report

Close