Jaz imam dobre izkušnje. Imam ga že eno leto. Nisem ga vseskozi uporabljala, vendar sem zadovoljna z rezultati. Pomagal mi je pri celulitu, uporabljam ga tudi za trebušne mišice … Res je boljša vadba v fitnesu, vendar če si bolj lene sorte … Če se odločiš za nakup ti priporočam, da ne uporabljaš samo Abtronic, ampak da še sama malo pomigaš. Nekaj je res kar pravijo na TV, vse pa sigurno ni, zato nekatere stvari presliši; ne pričakuj preveč. Sigurno si s to napravo ne boš izklesala mišic.
Veliko uspeha ti želim. Lp, kz
Zelo poenostavljeno se da reci, da cisto vse masine, ki jih prodajajo na top shopih ne delujejo oziroma so totalno sranje.
Ce vsaj malo razumes delovanje telesa in ves kaksna mora biti prehrana, ti je jasno, da 5 minut stiskanja misic ne more zgraditi trebusnih misic, kaj sele povzrociti izgubo mascob (po moznosti se lokalno, prav na trebuhu).
Hujsati se regulira z 2 spremenljivkama:
* prehrana
* aerobna vadba + anaerobna vadba
Denar namenjen za masine je bolje vloziti v zdravo prehrano.
Sploh pa je hujsanje poceni v primerjavi s tem, kar je treba vloziti za pridobivanje misicne mase.
Tako cenovno (vsaj 5x ceneje) kot tudi fizicno (pri hujsanju 120-140 pulza, pri pridobivanju 180 ali vec pulza).
Treba se je zavedati, da se nic ne da narediti cez noc – ce zanemarjas telo 5 let, ne mores pricakovati super sprememb v 5 mesecih. Telo si zapomne vse in se po mojem se premalo mascuje za vse napake in gorje, ki mu ga storimo.
Ne morem, da ne bi pokomentirala tega pisanja. Mašine s top shopa so totalno sranje samo, če jih ne uporabljaš. Pred meseci sem si privoščila Orbitrek in mi je pomagal se znebiti po porodu kar nekaj 10 kg. Seveda ne tako da sem gledala kako se nanj nabira prah, ampak ga vsak dan vsaj 1 uro gonim, da se pošteno spotim. Abtronik me zanima samo glede jačanja trebušnih mišic, ne pa hujšanja!
Mimogrede Honda, ali si fant ali dekle?
LP