Jaz uporabljam kar od Fenjala mleko za telo,saj je voda na prvem mestu pod sestavinami, se pravi,da je na vodni osnovi.Jaz sem ga imela čisto slučajno doma,lahko pa pogledaš še kakega drugega.
V navodilih piše,da dobiš gel z aloe vero v vsaki drogeriji.Piše citiram: Ne uporabljate gelov ali krem,ki vsebujejo OLJA.Gel mora biti izdelan na vodni osnovi(takšnih je večina gelov za telo v naših trgovinah.)
Laura kako si pa ti kaj zadovoljna z napravo,meni je super,upam da bodo tudi učinki kmalu vidni.
LP 🙂
Ja, meni se veckrat zgodi, da imam po kg vec, ampak po obsegu imam manj!
Se obcuti, ko se oblecem..
Ena kolegica iz srednje je bila po postavi ful suha, ampak po kilogramih glede na njeno visino bi mogla bit prej mocna, kot suha.
Na zdravniskem pregledu so celo mislili, da jim tehtnica ne kaze prav. In pol so ugotovili, da ima mocne kosti.
Tako da ne vem.. Kg znajo zelo nihat, vcasih ko nic ne jes, mas vec.. ko pa jes, pa mas manj.
Poleg tega so pa mišice težje od špeha in sama ugotavljam, da so mi prav določene hlače iz srednje šole, pa sem imela 8 kg manj kot sedaj. Nisem se pa takrat nič ukvarjala s športom sedaj pa se precej – 2x na teden Tae Bo, kolesarim tudi vsaj 2x, z možem odigrava kakšen badminton, gremo na kakšen dolg sprehod…. Na obsegu se full pozna.
Tale Abtronic pa me vseeno mika.Sicer naredim kar nekaj trebušnjakov ob dnevih, ko imam slabo vest, samo sliši se dobro.
JA moram priznati,da sem bila kar malo razočarana,ker mi je baterija šla že po 1 tednu.Če bo tud pas tako malo zdržal,bom obubožala.A je šla katera pogedat za ceno baterije?
Drugače pa se nisem nič merila,ker ga uporablajm samo 2 tedna pa še to sem izpustila 3 dni vmes.Poročam,ko bodo kaj vidnejši rezultati.
LP 🙂