Najdi forum

ABTRONIC

Jaz uporabljam kar od Fenjala mleko za telo,saj je voda na prvem mestu pod sestavinami, se pravi,da je na vodni osnovi.Jaz sem ga imela čisto slučajno doma,lahko pa pogledaš še kakega drugega.
V navodilih piše,da dobiš gel z aloe vero v vsaki drogeriji.Piše citiram: Ne uporabljate gelov ali krem,ki vsebujejo OLJA.Gel mora biti izdelan na vodni osnovi(takšnih je večina gelov za telo v naših trgovinah.)
Laura kako si pa ti kaj zadovoljna z napravo,meni je super,upam da bodo tudi učinki kmalu vidni.
LP 🙂

Tinca hvala za odgovor.
Zdaj ze pa res komaj cakam, da ga dobim. 🙂
Obilo uspeha!

Zaenkrat še nimam nobenih pripomb. Včeraj ga sicer nisem nič uporabljala, danes pa je spet na vrsti.

Se pa bom naslednji teden malo sprehodila po trgovinah in pogledala, koliko stane tale baterija. Bom poročala.

Srečno!

Uf! Včeraj sem si dala na višjo stopnjo, pa so me potem kar bolele mišice na nogah. Ampak danes je že v redu.

Ali katera že opazi razliko? Najbrž je še prekmalu. Jaz ga uporabljam od prejšnjega tedna.

Jaz pa se ga nisem dobila.
Menda res deluje, ce te vse boli.
Upam samo, da se mi nebo prevec pas obrabil.. 🙂

A si se pred tem ko si zacela delat zmerila obseg noge ali pasu? Potem lahko primerjas, ce se kaj pozna.

LP !

Ja, izmerila sem si pas in noge in pas imam za 1 cm ožji kot prejšnji teden. Mislim pa, da je to tudi od kolesarjenja in igranja badmintona. Ampak kile mi pa ne grejo dol. Celo dve kili sta šli gor od prejšnjega tedna. Čisto sem nesrečna.

Ja, meni se veckrat zgodi, da imam po kg vec, ampak po obsegu imam manj!

Se obcuti, ko se oblecem..

Ena kolegica iz srednje je bila po postavi ful suha, ampak po kilogramih glede na njeno visino bi mogla bit prej mocna, kot suha.
Na zdravniskem pregledu so celo mislili, da jim tehtnica ne kaze prav. In pol so ugotovili, da ima mocne kosti.

Tako da ne vem.. Kg znajo zelo nihat, vcasih ko nic ne jes, mas vec.. ko pa jes, pa mas manj.

Poleg tega so pa mišice težje od špeha in sama ugotavljam, da so mi prav določene hlače iz srednje šole, pa sem imela 8 kg manj kot sedaj. Nisem se pa takrat nič ukvarjala s športom sedaj pa se precej – 2x na teden Tae Bo, kolesarim tudi vsaj 2x, z možem odigrava kakšen badminton, gremo na kakšen dolg sprehod…. Na obsegu se full pozna.
Tale Abtronic pa me vseeno mika.Sicer naredim kar nekaj trebušnjakov ob dnevih, ko imam slabo vest, samo sliši se dobro.

Izgubila sem še en cm. Kilo pa samo eno. Meni je to malo čudno, ampak glavno, da gredo cm skupaj, potem bodo najbrž tudi kile začele izginjati.

Kaj pa ostale? Napišite kaj!

Ojla!

Jaz ga uporabljam dva dni.
Pa se mi zdi super. V kolkih dneh si izgubila 2 cm?

Ampak bolelo me pa nic ni drugi dan..

Kolegica ga uporablja 5 dni, pa ma tud 1 cm manj.

Mislim, da 2 tedna. Pa nekaj dni vmes sem spustila – se mi ni dalo ali pa nisem imela časa.

JA moram priznati,da sem bila kar malo razočarana,ker mi je baterija šla že po 1 tednu.Če bo tud pas tako malo zdržal,bom obubožala.A je šla katera pogedat za ceno baterije?
Drugače pa se nisem nič merila,ker ga uporablajm samo 2 tedna pa še to sem izpustila 3 dni vmes.Poročam,ko bodo kaj vidnejši rezultati.
LP 🙂

Po enem tednu je ze sla baterija? Saj.. za 100 uporab baterija samo drzi.

Pas pa nekje 3 mesece pri zmerni uporabi.

Meni se zdi kul… zdaj vsak dan nardim 1200 trebusnjakov… to mi pred uporabo ABtronica ni uspelo. :))

LP!

Vse kaže, da naprava res deluje.
Zanima pa me, koliko stane nova baterija in pa pas? Zgleda, da je to dvoje treba stalno kupovati.

Dijana, pas stane 3990 sit, za baterijo pa ne vem.

Pas dobis na Topshopu kot akcijsko ponudbo, kasneje pa bo stal 4990, vsaj tako so mi rekli, ko sem jaz narocila Abtronic.

LP!

Kot sem že nekaj časa nazaj obljubila, danes objavljam ceno za baterijo!

350,00 SIT.

Kako je zdaj z učinki. Se že kaj pozna? Dajte malo napisat, da bomo vedeli tudi tisti, ki sledimo

Ja res dajte kaj napisat, ker mene tut že pošteno mika to kar gledam po TV.

Sončnica in Tea – kako kaj tale napravica? A je kaj učinka?

Jaz se zdaj kar nekaj dni nisem počutila preveč dobro, tako da naprave nisem uporabljala. Pa še tiste dneve v mesecu imam. Nadaljevala bom čez nekaj dni.

New Report

Close