živjo,
se strinjam z andrejem. moj prijatelj je pred kratkim (2 meseca) začel teči (3-4 tedensko po 5-10 km). Povedal mi je, da so spremembe na trebuhu neverjetne. Pred tem je celo zimo delal vaje v fitnesu in niso bile niti približno tako učinkovite.
Glede Abtronika sem skeptična, ponavadi so take napravice samo “pesek v oči”, saj trenirajo samo eno skupino trebušnih mišic. Pa tudi zakaj bi dali 15. 000 sit za nekaj kar lahko dobiš zastonj (trebušnjaki – seveda če so pravilni in za vse trebušne mišice). Če razumeta angleščino si lahko navodila za preproste vaje najdeta tudi na netu, samo malo volje in časa je potrebno.
Veliko uspeha!!
Jaz sem ga dobila včeraj in na prvi pogled bila kar malo razočarana.Potem pa,ko je to začelo delati… 🙂 Naprava je super,prav res krči mišice in,če si naštimaš previsoko stopnjo ti jih tako krči,da že prav boli.Edina do zdaj ugotovljena pomankljivost je ta,da si moraš na pas namazati gel za telo,ki je narejen na vodni osnovi,KI PA NI PRILOŽEN.Najprej sem sploh ugotavljala kakšen gel sploh je to in nato ugotovila,da najbrž mislijo mleko za telo.K sreči sem imela od Fenjala mleko za telo.Piše pa,da ne sme imeti maščob tako,da je OLJE za telo avtomatično odpadlo.Torej na prvi pogled naprava deluje kot v reklami, o učinkih pa vam bom še poročala.Naj povem še to,da me je po vadbi vse bolelo kot,da bi res naredila 600 trebušnjakov.Pa baterija je taka kot za ročno uro samo mnogo večja tako,da po moje ne bo glih ne vem kako poceni.Knjižica za hujšanje,ki jo dobiš zraven je pa en drek vredna.Piše samo,da ne smeš maščob,sladkorja…nikjer nobenega recepta ali koliko naj bi pojedel.
Če vas še kaj zanima pa vprašajte!
LP 🙂
Tea!
Gela ne boš dobila zraven,ker že v navodilih piše,da ni priložen.Dobiš Abtronic + 2 bteriji (ena je rezervna) + 2 pasa enega krajšega in enega daljšega ter torbico,ki naj bi jo dobila le če pokličeš do pol ure po reklami – pa ni res jaz sem kar enkrat klicala pa so mi glih tako poslali torbico.
Ampak kakor zdaj zgleda bo ta baterija trajala ene 10 dni.Naj bi zadostovala za 100 uporab po 10 min.Jaz sem ga danes uporabila že 8* zgornje,spodnje in stranske trebušne mišice vsake po dvakrat po najmanj 4 urnem počitku vmes.
Mene vse boli ti povem stvar zažiga,verjetno sem dala tudi premočno nastavitev,toda največ mi je uspelo dat na 6 .stopnjo pa full boli,si ne upam niti predstavljat kaj dela 10. stopnja.
LP 🙂
A ja, jaz sem si naročila še dodaten pas za potem,ko se bo ta zrabil.
Ja jaz sem si dala na 4.stopnjo-zgibi in na 6 jakost in je kombinirano malo mravljincev torej masaže malo krčev.Je čuden občutek dokler se ne navadiš,kajne?
Naprava je v redu malo je zoprno nenehno mazanje tiste podlage,ker če si jo boš premalo boš imela občutek kot da te nekaj žge.
Jo bomo potem hvalili,ko bodo vidni učinki,če bodo.
LP 🙂 in veliko užitkov z abtronicom.