Najdi forum

Spoštovana Ne razumem,
jaz sama še nimam otrok, ampak takšno mnenje, ki ste ga izrazili in celo na takšnem mestu, se mi zdi za to temo zelo neprimerno in nespoštljivo. Zavedam se, da ima vsak pravico izraziti svoje osebno mnenje, ampak zaradi nepremišljenega komentarja in ne zavedanja, kaj lahko to povzroči materi ki je doživela izgubo, je včasih bolje molčati in ga zadržati zase, kot pa si po nepotrebnem delati sramote.
Sicer pa ni važno ali je embrio, fetus, ali novorojenček, dojenček,… Kajti, ko se jajčece enkrat oplodi, pomeni začetek nekega novega življenja, ki pa ga ima pravico živeti vsak. Ni važno ali se zaveda ali ne, tudi vi se ne spomnite časov ko ste bila novorojenček, dojenček,in še nekaj let naprej..zato zdaj jaz vaš komentar razumem tako, kot da je vseeno, če otrok umre v času, ko se še ne zaveda, da živi, in,da bi moralo biti materi, ki že ima otroka vseeno, da je umrl, tistim, ki pa ga nimajo pa lahko tarnajo in se smilijo sami sebi? Mogoče veste, kdaj se embrio in fetus začne razvijati in povezovati z materjo? 6-7 po oploditvi se vzpostavi popkovna vez, med zarodkom in materjo-to pomeni da nekaj tam je, da nosečnica ,že začne skrbeti, za otrokov razvoj,in se pripravljati na materinstvo, potem se začne razvijati še vse ostalo kot je živčevje, srce ki začne biti,..
In, ne glede na kakšen način izgubiš nekaj kar nosiš ali si nosil pod srcem, ali držal v naročju ali ne, ali že imaš kakšnega otroka ali ne, je nenadomestljiva, kajti vsak otrok je edinstven, in nihče ga ne more nadomestiti, pa lahko ima mati še ne vem koliko otrok od prej, žalost in bolečina sta prisotna pri vseh.

citiram: “deloma bi še razumela žensko, ki nima otrok in ji vsak ss zmanjša upanje, da jih sploh kdaj bo”. Prosim??!!!!??
Ah, hvaležnosti, kdo tukaj omenja ne hvaležnost?
Ne vem kaj vas je pripeljalo do takšnega razmišljanja. Ampak, če teh stvari ne razumete in jih le deloma, potem jih je bolje pustiti primeru, vsaj za čas, da spremenite ne razumevanje v razumevanje ter se malo okoli ne pozanimate, da ne boste govorili takšnih bedarij.
Upam tudi, da se vam nikoli ne pripeti kaj takšnega.
S prijaznimi pozdravi.

New Report

Close