Najdi forum

abortus

oprostite nisam znala kome da se obratim inace dolazim iz hrvatske a moj decko iz slovenije iz brezica imali smo odnos pri cemu je puknuo kondom popila sam ellaone tabletu kasni mi menstruacija jedan dan maloljetna sam zanima me ako je doslo do trudnoce kolika je cjena abortusa i mogu li to bez roditelja. i ako znate mogu li to obaviti u brezicama u bolnici?

Najprije – bez panike. Napravili ste sve, što ste mogli u danoj situaciji. EllaOne jako je efikasna i može poremetiti ciklus. Jedan dan kašnjenja menstruacije nije ništa i može se uvijek dogoditi. Najprije napravite test na tudnoću, pretpostavljam, da je od spolnog odnosa prošlo više od 14 dana. O abortusu ćemo razgovarati ako bude potrebno.

Matjaž

Hvala vam bila sam sada kod svoje ginekologice rekla mi je da pricekam jos tjedan dana i da napravim test pa cu vidjet na cemu sam

Pozdrav ponovno se javljam znaci tri dana mi je kasnila menstruacija ii prvi dan je bio samo iscjedak drugi i danas treci dan je normalna menstruacija mozda malo manje obilnosti jel to sada uredu znaci da nisam trudna?

Ako još uvijek niste sigurni, napravite test.

Matjaž

New Report

Close