Najdi forum

Pozdravljeni. Po manjšem prepiru, ki pa sem si ga zelo vzela k srcu, sem vzela 4 tbl po 10 mg Abilify-ja ter 4 tbl 15 mb Abilify-ja. Od takrat je minilo pribl. 8 ur, počutila sem se le malce bolj zaspano, zdaj pa občutim malce pospešeno bitje srca. Obžalujem, da sem vzela te tablete, oz v taki količini, ampak sem jih popila v samem efektu, nisem sploh razmišljala 🙁 Nisem nagnjena k samomoru, zato me zdaj res skrbi, in se obračam na vas, bo vse ok z mano? Zelo mi je žal, ker sem bila tako neumna, prepir ni bil vreden tega. Drugače jemljem Abilify 20 mg dnevno in Tegretol 300 mg dnevno. Prosim, če mi lahko čim prej odgovorite. HVALA VAM.

Pozdravljeni,

Nisem zdravnik in bi vam svetoval, da se obrnete na nanj, vendar slišim, da gre za akutno situacijo. Če sem vas prav razumel ste vzeli vse skupaj 100mg Abilify-a? Kolikor sem lahko prebral na spletu, v primeru predoziranja morate poiskati takojšnjo zdravniško pomoč, vendar takšne doze niso smrtno nevarne.

Linki:
http://en.wikipedia.org/wiki/Aripiprazole
http://www.drugs.com/abilify.html

Naprošam vas, da se takoj posvetujete z zdravnikom!

Pravite, da je šlo za manjši prepir? Kaj se je dogajalo v vas? Kaj vas je pripravilo do tega, da ste preveliko dozo Abilify-a?

Prosim javite ali ste zdaj v redu.

Lep pozdrav,

Mag. Miha Štrukelj, Psihoanalitični psihoterapevt v Ljubljani, Link: Psihoterapija Štrukelj

Pozdravljeni. Najlepša hvala za odgovor, zdaj sem v redu, ponoči sem se nekako prislila, da sem šla bruhat, tako da mislim, da bo zdaj dobro. Bila sem prizadeta zaradi družinskega prepira, ki sem si ga zelo vzela k srcu, saj vem, da se mi je zgodila krivica. V tistem trenutku, ko sem vzela tablete, nisem razmišljala, kaj bi lahko bilo, če jih vzamem oz. če jih vzamem preveč. Nisem pa nameravala storiti samomora, kot bi kdo verjetno pomislil. Zavedam se, da imam veliko srečo. Povem vam, da si zvečer nisem upala zaspati, ker nisem vedela, ali se bom zbudila ali ne. Hvala vam za vso pomoč in svetovanje.

Lep pozdrav.

New Report

Close