Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? A vam zobar da račun?

A vam zobar da račun?

Tudi jaz.

Bivši zobozdravnici sem vedno, ampak čisto vedno morala nekaj plačevati. Kaj še sama ne vem, ker nikoli nisem dobila računa. Cene so bile ubijalske. Da mi je samo v usta pogledala sem morala odšteti bivših 5.000 sit. Čakalna doba je bila okrog 14 dni. No pol sem jo dobila na sum, da je vedno iskala težave in jih seveda za plačilo odpravljala, če tudi jih sploh ni bilo. Zato sem jo zamenjala. Našla sem zelo dobrega zobozdravnika. Krasen človek in krasen zobar. Na prvi pregled sem čakala okrog 2 meseca, kar ni bilo težko, saj nisem imela težav. Ko sem čez nekaj časa imela težave, me je brez problemov naročal na teden. Doplačam samo nadstandardne storitve za kar seveda dobim račun, na katerem je vse specificirano.

Aja pa še to. Imela je svojo beležko v kateri je imel vsak pacient nekaj listov na razpolago. Po vsakem obisku si je nekaj zapisovala v to beležko. Očitno karton ni zadostvoval. Nekateri bi rekli skrbna zobarka, nekaterim pa bi se to zdelo čudno, Jaz sem bila v drugi skupini. Sedajnemu zobarju za vse opazke in vpise zadostuje samo karton.

Seveda da ne.

pri zobarci ne dobim računa, storitve so res drage, zobarca je super … seveda bi rajši koncesionarja … ampak moji zaupam.

pri kirurgu sem dobila navaden račun iz paragonca, brez specifikacije.

Mejduš, pa midve sva imeli isto zobarco!;) A mi lahko na mejl pošlješ, kdo je tvoj novi zobozdravnik, ker tudi jaz iščem novega? [email protected]

Hvala!

Tudi jaz sem dobila za protetiko račun in odštela kar lepo vsoto evrčkov. Sicer me je znesek kar malce presenetil,ker smo se sprva pogovarjali,da naj bi šlo nekaj preko zavarovalnice. Ko pa je bilo treba plačat pa ne duha in sluha o morebitnem doplačilu. Torej polno. ker sem malo skeptična,sem malo brskala po interneu in ugotovila,da lahko eni pokasirajo celo dvojno. A se da to kako preverit in kako?? Glede na to da imam prostovoljno in dodatno zavarovanje in zobozdravnika s koncesijo, sem pričakovala res manjši znesek.

Pri nadalnjem delu pa je bilo seveda takoj vprašanje,če lahko kar brez računa. Le zakaj?? Si pa dovolijo.

Kako pa je z garancijo izdelave protetike, recimo prevlek. Kako dolgo in kaj je sploh mišljeno pod garancijo.
Kaj če je prevleka vredu,zob spodaj pa se pri brušenju poškoduje ali pa celo ne pozdravi dovolj?Kdo je tu odgovoren.Imam račun…

Lara, sem jo ravnokar kontaktirala – žal res ne sprejema več novih pacientov, žal mi je.

Lp,
Arja[/quote]

Arja hvala, da si se potrudila in poklicala zame! Vseeno te lepo prosim, bodi tako dobra in mi pusti na mailu njeno številko. Jo bom prosila, da me uvrsti na čakalno listo, ki jo imajo vse ordinacije in bom počakala. Če sem že toliko časa, bom še malo 🙂 Hvala ti, neznansko ti bom hvaležna!

ah, nikoli mi ni dala računa, pa vedno je želela delati le tisto kar bi lahko računala, ostalo bi spregledala ali namignila, da si domišljam…tako da- na koncu sem dobila en račun, ker sem rekla zanj, pa je bil napisal na roko in prav nič specificiran…in hvala bogu, ne hodim več k njej, mi druga zobozdravnica zdravi zob, ki ga ona ni hotela.

lp

ne in ga tudi ne rabim, ker ne gre v doh.olajšavo

Saj ne gre zato, pač pa za to, ker te lahko tako fino “na suho nategne”, da je kar joj, da tudi do3x preplačaš storitev…..

Dr Gajič mi ga ne izdaja.
Oz. njegova obupno nesramna asistentka.

Ne dobim računa, ker zaračuna ZZZS. Moj zobozdravnik je v javnem sektorju…9

Zanima me, če kdo pozna kakšnega dobrega in prijaznega zobozdravnika v Ljubljani ali bližnji okolici, ki dela po možnosti na koncesijo in dodatne storitve ne zaračunava predrago? Saj v današnjih časih vsi gledamo na kvaliteto, prijaznost in tudi na ceno.

Zelo prijazen in super je dr.Sušec, ki dela v zdravstveni postaji na Igu. Toplo priporočam.

Se ne ubadam s tem imam protezo

A je bil ta Sebastian temnih las in rjavih oci? Hvala

New Report

Close