a ste videli MORJE UGLJAN. meni se zdi UGODNO
Avtor: marjetka1
Datum: 24-05-05 14:19
Živjo
Jaz vam lahko povem iz osebnih izkušenj. Mi pri tem gospodu letujemo že tri leta zapored. Enkratno, brez pripomb.
Apartma je zelo čist in urejen. Ima veliko teraso, senčno pokrito s kivijem. veste kako dene naravna senca.
Do plaže je 100metrov. Plaža ima senco in je peščena. Za otroke super. 15 minut stran peš je pa mivka.
Lastniki imajo tudi vnuke, zato imajo na vrtu tobogan, gugalnico, peskovnik itd..vse na uporabo. To nam je prišlo zelo prav:)
Na vrtu je tudi pinkponk miza, kjer j so se odvijali večerni turnirji.
Hiša je zidana in zelo hladna. Ponoči spiš ko ubit. Na oknih imajo komarnike, kar nas je reševalo pred morilskimi napadi komarjev.
10 minut stran peš, je kraj Ugljan kjer je gostilnica s terao in glasbo, stojnice…
Tam je tudi pralni stroj, pol manj stvari…tam smo prali brisače. Fino.
Veliko smo potovali. Zdaj smo našli prostor zase. Hodimo trije pari z otroki od 5 mesecev do 5 let. V lastnika so zaljubljeni saj je zelo prijazen in se z njimi poigra. Lastniki imajo vhod na drugi strani, tako da se ne vidiš če ne želiš.
Ampak so tako fejst da smo bili mi skoz pri njih:))
Če se boste odločili vam toplo priporočam. Ne morem govoriti za cel otok, za ta apartma pa dajem roko v ogenj:=)
LP marjetka 1
MI HODIMO V BATALAŽO TO JE 1,5 km IZ mesta UGLJAN
IN SE IMAMO ČUDOVITO, VSE JE BLIZU, PLAŽA PRED NOSOM, LE TRGOVINA JE V UGLJANU, A TO NAS NE MOTI, KER HODIMO NA SPREHODE. JE MIR TIŠINA NI PROMETA IN LASTNIKI SO SUPER.
OGLEJTE SI STRAN
http://www.dalmatiatours.com/eng/detail.asp?id=144
ALI PA MI POŠLJITE MEIL
lp katra