Najdi forum

Da na začetku povem, zadržite se grdih komentarjev.
Da na kratko povem moj problem. Vsak dan mislim na moškega ki je starejši od mene nekje 16 let. Prej sva delala skupaj, pred kratkim pa sem začela delat nekje drugje, blizu doma. V službi se nisva velik pogovarjala(da bi se spoznala v dobro). On je mene pozdravil jaz njega, se mi večkrat nasmehnil, me vprašal kako sem, jaz njega. Problem je ker od kar sem začela delat tam(v prejsni firmi) mislim na njega nonstop, tudi zdaj ko nisem tam več. Misli pa grejo kako se imava fajn se poljubljava, sexava. Nisva pa nikol nč imela. Sem opazila pa da je on mene večkrat gledu in v množici začel glasno govorit ko sem bila kje blizu njega. Vizualno ni grd, ni pa lepotec sploh nevem kaj me tako privlači na njem, ker karakterno je težak včasih. Meni je vedno pomagal bil do mene prijazen se objela sva se večkrat. Res nevem kaj mi je da me je zmešal, hočem si ga izbiti iz glave. Občutek se imela tud da sem mu všeč. A sem zaljubljena? :/ tk sem obupana že mal.
Hualaa.

Ste odraščali brez prisotnosti očeta ? Imate očetovski sindrom. Najdite si letom primernega partnerja.

Dej pozab, kaj boš s takšnim starim dedcem?? Danes ti je zanimiv, čez xy let boš pa odprla temo, kako z njim več nič ni, ker ti je enostavno prestar. Videno tukaj že pogosto.

Oh no.. ocetovski sindrom? Zakaj ze? Metat vse v isti kos, ker se je pac zaljubila v starejsega?

Jaz imam super oceta. In super fanta, ki je od mene ravno tako starejsi 16 let.

Draga moja, kot da bi brala svojo zgodbo o tem, kako sem spoznala svojega. Bila sva sodelavca in se vedno sva. Sva pa v zvezi ze dve leti in ti povem, moji dve najlepsi leti v zivljenju. Tudi ne znam razlozit, kaj me je pritegnilo na njemu… Neka energija, ki jo je oddajal in obcutek, ki me je prevzemal, ko sem bila v njegovi druzbi. Se vedno je vse isto, samo spoznala sem, da ni tak kot sem si ga predstavljala, je boljsi. Je moj najboljsi prijatelj. Ne glede na vseh 16 let ki naju locujejo. Ja, zelim si da bi si bila po letih blizje, ampak samo zato, da bi lahko cez ista obdobja v zivljenju hodila skupaj. Ampak nic zato, v njega in tocno v njega sem zaljubljena.
Tako da, zelim ti sreco in pogum! Poslusaj samo svoje srce in nikogar drugega! Meni se je

Ne pozabi, lepota z leti zbledi, srce in energija pa ostaneta! Tudi pri sexu te samo lep obraz ne pripelje do orgazma. 😉

Povabi ga na kavo, caj, pivo.
Kot “starega sodelavca, s katerim si se imela dobro v casu, ko sta delala skupaj”. Bos videla, kam vaju bo to pripeljalo. Pisi mu sms, ce imas njegovo st. Na fb… vprasaj ga, kako je in mu poslji kaksno foro “ki te spomne na njega” in mu to tudi povej.
Povej mu da pogresas delat z njim.
Ce si to zelis, naredi korak naprej, da ti ne bo kasneje zal. Resno, naj te zgornji komentarji ne odvrnejo. Jaz sem mnogo nozev v hrbet dobila, ko se je razvedlo za naju, pa se vedno zivim. In dejansko uzivam v zivljenju. Zato, naredi kaksen korak, ce te bo to osrecilo. Izgubit nimas kaj in ne vem, kdo je bolj primeren da ti to pove, ce nisem to jaz. 😁

Vse lepo in prav, ampak 2 leti biti skupaj, to še nič ni. Povej, kako bo čez 20 let, ko boš ti še na vrhuncu moči, njega pa bodo dajale že penzionistične tegobe.

Potem je tukaj še drug problem tako starih moških in to so otroci. Sama sem otrok očeta, ki je bil toliko starejši od mame. Kot prvo, ni prijetno, ko si kje zunaj in neznanci mislijo, da je on tvoj dedek! Kot drugo, še bistveno manj prijetno, mojega očeta že vrsto let ni več med nami. Bila sem še otrok, ko je on že umrl!
Tako da glede zveze, če ljudem ustreza, ok. A da si potem stari dedci umišljajo še otroke, to sem odločno proti, saj je totalno egoistično.

Hvala da te skrbi za naju in najine otroke. Ampak si jih noben od naju ne zeli, nevem zakaj je vedno takoj govora o otrokih, kot da je nujno da jih imava in da bova vse zafrknila.

Zakaj vse skrbi o mojih zeljah in potrebah, ko pa verjetno sami nimate pri sebi vse 100%? Ce nama tako ugaja nama da. In ce bi gospodicni to ugajalo, ji bi. Cez 20 let bo pa mene lahko moja bolezen ze 3x pobrala, bom pa vsaj z mojo ljubeznijo in ne obzalovala tega da me je odbilo ta razlika 16 let. Lahko pa da se postaram, vmes izgubim mojega dragega, a bom vsak vedela da sem se z njim imela lepo.

Sem pa dugace imela sosolca katerega starsi so bili 20 let razlike. Tudi vse ok, noben ni cudno gledal na njegovega, vsaka zgodba je tukaj razlicna in je brezveze zdaj vse posplosevati, se ti ne zdi?

Mislim, da zaljubljena nisi. Kajti zaljubljen človek se ne tega sprašuje, ve in vedo vsi v bližini. Sicer pa se mi to ne zdi pomembno. Pomembno je le, če si z nekom želiš biti in je ti je z njim prijetno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hey, ne upostevaj grdih komentarjev, love happens no matter what in vcasih starost ne igra velike vloge ter age gap razmerja lahko delujejo

New Report

Close