Najdi forum

A še kera?

Ja približno se mi zdi, kaj si on domišlja.

.a veš kaj, v mojih sanjah boš zgledala, tko kot bom jst hotu…

No da te vidm kolk boš falil… A veš kaj pogrešam tiste detajle k jih ti tolk dobr znaš opisat.

ok. se zmenva tko, jutr, takoj ko odsanjam ti na tole temo prlepim kako je zgledal, a je prou? Z vsemi detajli seveda…

Če pa boga res ni in bom sanjal kej čist drugega bom pa iz svoje domišlije napisu…

Ne! Dons mi napiš iz tvoje domišljije, jutri pa če boš slučajno sanjal še kako je blo v sanjah.

Tole je trenutno iz glave…

145.187.903 1,4%
880.312.397 8,6%
940.403.693 9,2%
937.050.487 9,2%
938.289.397 9,2%
10.230.475.460

Usklajena vitkejša postava z dolgimi (do sredine hrbta) segajočimi lasmi.
Lepo oblikovane prsi in sveže urejena muca. Po premoru zopet želja po analnem sexsu.

LP

Ja pa Leonardo, ti si čisti jasnovidec!

A ti na borzi delaš al kaj?

Ja kake veze majo pa te cifre zdej s tem?

tole pač računam. ti zagotavljam da ni nobene povezave z borzo…

…al pa zna vsaj iskalnik uporabljat…

p.s. jst ma tut pobrita jajčka…

Ne vem, sem dobila en čuden preblisk, ne vem zakaj.

Ja sej jest sem tut že mal iskalnik uporabila ;-))) Sem se morala seznat s tem kaj ste pisal preden sem jest uletela sem gor.

Uuu a maš sveže obrita jajčka. Ja potem bi jih pa v usta vzela, pa najprej desnega zalizala pa potem še levega, pa te prijela za tvojega trdega pa……

…sicer si pa zadnjič rekla, da boš odprla mail, da si bova lohk packarije bolj zasebno izmenjavala…

Sej sem odprla mejl. Kar poišči ga!

…in so številke gladko odletele iz glave…

ok, dobiš popoldan kako perverzijo gor,

zdej morm pa res, ampak res delat…

mej se…

Zanimiva ženska z veliko mero seksipilnosti in svobodnega erotičnega razmišljanja. Pametnemu dečku se bodo ob tebi cedila mleko in med.
Mogoče včasih malo preveč pokroviteljska.

LP

O od kje pa ideja da sem pokroviteljska?

saj sem napisal “Mogoče včasih malo ” ne se razburjat.
A od kje: iz tvojega sloga pisanja. Se mi dozdeva da imaš rada vajeti v svojih rokah in si raje v nadrejenem kod v podrejenem položaju.
Po domače rada si zgoraj.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close