A še kera?
Živjo!
Nekaj me zanima in sprašujem, če se to še kateri punci dogaja? Moja punca se namreč včasih, ko ji pride, zraven še polula. A je to normalno?
o hudo!!!
Zanimivo! Jest se še nikol nisem polula, če mi pa res ful pride imam pa občutek kot da mi nekaj ven teče ..
če jo pred seksom ne pustiš lulat … je to logično :))
Sicer še nisem slišala za tak primer v praksi (beri jaz in moje kolegice), je pa možno, da jo ful tišči in jo ti kao ful mantraš in več ne more nadzirat oz kontrolirat. Lahko je pa kaj druga, če se to prepogosto dogaja…
Ja dobr jest sem to tut poskusla no čeprav nisem tip, ampak tut nisem lezbejka. Sem sam mal eksperimentirala.
bo treba kateter vstavit
Ves krvni pretok se ustavi, ker je vsa kri v tamalmu in potem možgani dobijo premalo kisika za normalno razmišljanje. Evo strokovna razlaga.
Čeprav sem se težko zbral da sem to napisal.
LP
A vi še niste slišali za žensko ejakulacijo? Nekatere ženske (redke ‘srečnice’) so sposobne ob orgazmu izločiti večjo količino nožničnih izločkov – to pa ni urin.
Tudi zelo težko verjamem, da bi to dejansko bil urin (ponavadi nekoliko smrdi – odvisno, koliko tekočine zaužije tvoja punca, ter je nekoliko obarvan), ker baje (ne znam razložiti po biološko) je tudi pri ženskah nekako tako kot pri moških (ko jim stoji, ne morejo lulati). Zato tudi marskijatero dekle takoj po orgazmu težko lula.
Daj se drugič dobo posveti temu ‘lulanju’, pa boš morda (upam) ugotovil, da imaš pač izjemno žensko – eno na 1000! :o)
no zdej je že lažje….
čeprav ti moram povedat, da bom dons zelo verjetn sanju kako ližeš ženske sokove iz muce, k ji medtem skoz prhaja…
Forum je zaprt za komentiranje.