Najdi forum

A pozna kdo otok VIR?

Kako je tam? Je plaža za male otroke?? Obljubljajo nam vse živo!!!

Otok Vir se bo od silne gradnje (blokcev, ne hiš) enkrat potopil. Ampak do takrat …. ja, ima nekaj plaž, tudi za otroke… ampak kot vedno – kakor kje… beri: na kateri strani otroka…
Mi smo bili tam na obisku pri enih in smo bili na plaži-malo je bilo betona, malo peska, tudi nizka voda, a silnaaaa gneča…. kar ni čudno, saj je velikoooo pozidanega…tam kjer smo bili mi, so pozidali skoraj do morja.
Ozke prometne ulice v samem mestecu…
Če je zadeva res ugodna, je za probat, sicer bi jaz šla raje na kakšen lepši-ne toliko (grdo) pozidan kraj (otok).
Hiške, ki so narejene na črno na posameznih osamljenih punktih tik ob morju (zato jih rušijo) so pa poglavje zase…

Mi smo bili na Viru lansko leto. Otroci so silno uživali, imeli so tudi nekaj mivke in kar nekaj metrov nizko vodico. To jih je najbolj navduševalo. Ampak Vir je res silno pozidan, mi smo šli le zato, ker smo imeli apartma v prvi vrsti, tik ob morju. Na romantično lepoto pa kar pozabite. Aja, pa še to. Sedaj, ko poznam Vir, se za kakšen apartma v gužvi ne bi nikoli odločila, preveč je betona. In še informacija: Menda je boljša leva stran otoka (če gledaš obrnjen proti Viru), no, to so mi drugi rekli.
Vso srečo pri izbiri!

Mi smo hodili na Vir pred cca 5-7 leti in že takrat ni bilo bog ve kaj, gradska plaža umazana in nabutana, do kolikor toliko sprejemljive smo se vozili na drugo stran otoka. Pa takrat smo bili brez otrok, sedaj vem,da ne bi šla tja pa če je zastonj!

New Report

Close