Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? a me lahko odslovijo – zobar?

a me lahko odslovijo – zobar?

Evo po 10 letih me boli zob. Čeprav nisem ravno redna obiskovalka zobarjev, me je tole danes kar malo šokiralo. Kličem v ZDZŠ na Aškerčevo, kjer sem imela izbrano zobozdravnico in se hočem naročit. Pa mi pravi sestra, da to ni možno, ker nisem več študentka in da naj si najdem drugega (ha-ha). V istem ZD imam izbranega tudi osebnega zdravnika, pa ni bilo nikoli problema, čeprav nisem študentka že pol desetletja.

Zanima me, če kdo ve, ali je to po predpisih ali so se me malo na hitro odkrižal?

In kje hudiča naj si sedaj najdem novega zobarja v enem tednu (nujno imam za odpret en zob, preden grem na dopust)?

OK, saj vem da sem si sama kriva, k sem toliko časa odlašala, ampak vseeno bi rabila vašo pomoč.

PROOOOOOSIM!

LP tina

če te boli zob, te mora vzet vsak zobar na koncesijo

Napaka je bila, da si poklicala. ti bi se tam naslikala in če imaš bolečine te NE sme tvoj(še vdno je tvoj, ker nisi izbrala drugega, čeprav nisi študentka več) odslovit. Saj zob ti mora odpret inn kanal ščistit, potem te lahko odslovi in ti naroči, da si izbereš novega zobozdravnika.

lep pozdrav in čimmanj bolečin,
Maja

Običajno se gre k dežurnemu , če tvoj ne dela….

Jaz sem tudi šla k mojemu, kar tam sem se naslikala, pa so me poslali domov z datumom čez 1mesec, si lahko misliš.

Moje izkusnje so zal taksne … Ce zelim zadevo urediti, grem k privatniku, placam in je urejeno. Ko ponudis denar, imas takoj popravljen zob. Ko pa hoces na zavarovanje, potem je treba pa cakati.

************************************************************************************************** Your fifteen minutes are almost up. Mine have lasted a lifetime. (Denny Crane)

Če si mogoče zadnjič prebrala sem pisala o ZD Šiška, kako so me odslovili, ker je moj zobar na bolniški in nimajo zamenjave, nihče drug me pa ne more oziroma noče vzeti, ker se izgovarjajo, da so časi dopustov in ne vem kaj še vse. Zobarja v javnih zavodih ne bom več iskala, pa čeprav sem brezposelna in plačujem tako osnovno kot dodatno zavarovanje.

Šla sem privat, zdravnik se je zelo zavzel zame,sprejel me je takoj, plačala bom 400€ za zob a ne bo mi žal. Bo vsaj hitro in kvalitetno popravljen zob, za razliko od popravljenih zob v ZD Šiška, kjer so en bogi zob popravljali tudi po več mesecev.
Povem pa le, da bom šla naprej, kar tako se ne bodo izmazali, lenuhi. Ne vem kdo jim je podaril naziv dr. med..??? To se sprašujem, ker so izredno nečloveški do pacientov, ki so potrebni nujne zdravniške pomoči.
SRAM NAJ JIH BO!!!

Če želiš pusti kontakt in z veseljem ti dam tel. št. krasnega privat zobarja, ki te bo z veseljem sprejel takoj. Ja še so taki zobarji, ki ne pustijo paciente z bolečino domov.
lp

afrodita6

bila bi zelo vesela, če mi sporočiš kontakt tvojega zobarja.
Če se da še kateri drugi , pa tudi ne bo odveč.
(mail je v glavi)

čeprav imam cca 600€ porodniške, in je zame 400€ hudooo veliko denarja.

lp tina

Tina

Upam da si prejela mail. Še kaj se mi oglasi.

Lep pozdrav

Lej, tole je ena super zobarca, pa cene ma zlo u redu, res! Cel, nov keramičen zob s štiftom te ne bo prišel 300 eurov!
Bela plomba pa cca 25 – 40 eurov, odvisno koliko vrtanja je in kako velika je!

Je v Šentvidu, dr. Borota Lilijana, tel: 512 42 42 ali 031 216 366

veliko zdravih zob!

Hvala za vaše namige. V bistvu me danes ne boli več, bom pa vseeno šla v boj za novega zobarja
.

lp

Tvoj izbrani zobozdravnik te mora vzeti (=te naročiti), če imaš bolečine, te mora vzeti takoj. Od teh pravil ni izjem.

Če je izbrani zobozdravnik odsoten, MORA imeti zamenjavo.

Tina, malo bolj ostro boš morala nastopit, ker se sestre poskušajo v poletni gužvi znebiti tistih, ki niso dovolj samozavestni, da bi udarili z roko po mizi in zahtevali svoje.

New Report

Close