Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? A je to rak grla, pljučnica ali kaj drugega?

A je to rak grla, pljučnica ali kaj drugega?

Pozdravljeni

Star sem 26 let, letos sem enkrat zbolel tako, da me je ene 3 dni zelo bolelo grlo pa cel teden ali malo več sem bil hripav, nato je bilo vse O.K. Grlo me večkrat boli, če sem bolan.

Zadnjič okoli 1.maja ko se je malo ohladilo sem zvečer okoli 23.00 po fitnessu stuširan ter ves vroč in prepoten hodil zunaj cca 30-40 minut, s tem, da sem imel majico res mokro zadaj in me je že prav zeblo v hrbet ampak me ni izučilo in sem kar hodil.

Kmalu po tistem, nekaj dni, pa so se začele težave, ki so naslednje:

Imam občutek, da malo težje diham kot ponavadi (sem asmatik ampak trenutno astma miruje,sedaj spet malo jemljjem inhalatorje samo ne pomaga proti tem dihanju)

Skoz malo pokašljujem, ker imam občutek, da me skozi sili na kašelj, kot bi me nekaj praskalo po grlu oz. žrelu. Sedaj me spet malo grlo boli.

Včasih je kak dan, ko nimam teh težav ali pa se pojavijo čez dan, se pa te težave vlečejo že tri tedne in tudi hripav sem že tri tedne, vmes kakšen dan ne potem pa spet.

Skrbi me, da sem dobil “skrito” pljučnico in pljuča ne bodo več vredu nikoli?

Skrbi me, da ni slučajno rak na žrelu ali kaj takega?

Med tem časom še vedno redno hodim v fitness ter v službo s temi težavami, imam pa 115 kg pa 177cm sem visok pa zadnje nekaj let se nezdravo prehranjujem-pice, bureki, pomfri velikokrat, ocvrta hrana

Hvala za pomoč. LP Jure

New Report

Close