a je možno??
Pred časom sem končal relativno dolgo vezo. Ona je bila v otroštvu spolno zlorabljena in danes se ji to odraža kot anoreksija, bulimija,… Res sem se trudil, se izobraževal na to temo, da bi razumel,…ni šlo.
Odkar sem samski sem dalj časa ogledoval neko deklico…čez čas se je izkazalo, da se midva poznava, takoj mi je povedala, da je bila v otroštvu zaljubljena vame..parkrat sva šla ven in imela sva se odlično. Ujela sva se. Seveda sem se zaljubil. Ne vem koga vse naj prekolnem, ker ta punca ima podobne probleme kot bivša in še hujše v smislu, da v tem trenutku ni zmožna čustev do nekoga drugega..do mene, do staršev. Noče biti z mano, ker mi je rekla, da me noče prizadet, vem pa da je z nekimi drugimi fanti in meni se meša. Povedala mi je, da oni sploh niso pomembni, ker ima pač ona potrebe in če bi bila midva skupaj nebi nič čutila do mene,prizadela bi me, ona pa tega noče….bila je iskrena. Popolnoma je zmedena, tudi njej se meša od svojih težav, ki pa jih ni malo.
Imava nek poseben odnos…pristen,iskren. Večkrat sem ji povedal, da jo imam rad, da sem zaljubljen vanjo. Prosim svetujte mi, kaj naj naredim, kaj lahko pričakujem od nje in kaj lahko zahtevam od nje…
Vabim tudi vse punce, ki so se našle v zgornjem opisu, da povedo svoje mnenje.
hvala