Najdi forum

A je mozno?

Do naslednjega poletja bi rada popolnoma okrepila noge in ritko in se izgubila kakih 5 kg.Zanima me,ce se z intenzivno vadbo in pravilno prehrano da doseci brezhibno postavo v naslednjih 9 mesecih? kaj mi predlagate? nujno!

hvala!

Seveda je možno!!

Način je ogromno, moj nasvet pa je: začni “paziti” na to kaj, kdaj in koliko ješ (ni treba stradati, poskušaj se izogibati kruhu, belemu sladkorju, maščobi…) in seveda rekreacija (spet odvisno od tega, kakšen človek si, kateri šport ti je všeč, koliko časa imaš….) Meni je všeč Body Attack, vendar pride v poštev le če že imam kondicijo, drugače pa lahko poskusiš z aerobiko, tekom… Preberi še članke v forumu hujšanje.

Ziv!

Prej ti bo uspelo z redno vadbo (treningom) in urejeno prehrano (normalni obroki hrane ob približno enakih urah). To je moja izkušnja.

Seveda moraš pa sama pri sebi vedeti koliko kilogramov imaš in koliko jih lahko izgubiš, ne da si škuduješ.

Če se boš držala tega, k sem zgoraj napisal, sigurno ne boš pretirava s hujšanjem, kvečjemu dobila kakšno kilo…..hi Postava pa se bo izoblikovala, vendar ne smeš delati samo enih vaj oz. vaj samo za eno skupino mišič,, ker se potem okrepi samo en del teleso, drugi pa ne.

LP!

Ziv!

Prej ti bo uspelo z redno vadbo (treningom) in urejeno prehrano (normalni obroki hrane ob približno enakih urah). To je moja izkušnja.

Seveda moraš pa sama pri sebi vedeti koliko kilogramov imaš in koliko jih lahko izgubiš, ne da si škuduješ.

Če se boš držala tega, k sem zgoraj napisal, sigurno ne boš pretirava s hujšanjem, kvečjemu dobila kakšno kilo…..hi Postava pa se bo izoblikovala, vendar ne smeš delati samo enih vaj oz. vaj samo za eno skupino mišič,, ker se potem okrepi samo en del teleso, drugi pa ne.

LP!

New Report

Close