Najdi forum

Saj ne vem kako začeti. Spoznala sva se preko spleta. On se ločuje že 2 leti, ima 3 otroke. Jaz samska nekaj mesecev,brez otrok. Med nama je 15 let razlike sploh ni problem se ne čuti. Med nama je okoli 100 km razdalje. 3mesece se poznava oziroma dobivava. Ne rad govori o čustvih. Zelo govori o delu, bivši, otrocih. Bivše ne mara ker je veliko grdega naredila. Veliko je pod stresom zaradi bivše, denarja, dela. Ima sp. Tako da se velikokrat videva v kakšnem kraju kjer ima delo-pot. Kakšen dan je zelo ljubeč kot da sem samo njegova, kakšen dan je zelo odsoten, drugačen kot da sva znanca-prijatelja. Na žalost je  občutljiv na dosti besed ko se mu reče. Vem da otrok ne bi imela on je zaključil. Ima zelo malo časa za naju a se potrudi da si ga vzame. On pravi da ne bo zaključil s mano da prej bom jaz.Mislite da je prihodnost med nama ali bolj ne.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

pozdrav Onika

Če dovoliš,rahel nasvet…..

to dvoletno ločevanje je bolj tak-tak

Lahko je,lahko ni.V glavnem previdna bodi in ne lezi za vsako ceno v to vezo.

In nikdar ne dovoli,da si povsem odvisna od nekoga drugega,Vse dobro ti želim.m20

kristus ženska no, kam ti je možganska celica padla?

Tip je poročen, če je slučajno kje v tvojem koncu, pa se še malo s teboj onegavi. A ene res nimate osnovnega samospoštovanja?

New Report

Close