Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost a je komu to že ratal?????

a je komu to že ratal?????

http://fotm.rotten.com/fotm/wow.html

Nemogoce!!!! Ma sej mores biti ful v formi, da kaj takega izvedes….ma mogoce pa ne bi bilo slabo probat….verjetno bi prav kmalu pristala na urgenci….

;-)))))))

Uau!

:))))))

občutek more bit pa dober pomojem…. mene sam zanima na komu je tole vadu?? boga-e tista-e ženska-e !

Po moje pa bolj on trpi…poglej kaksna akrobacija!!!!!! A jo ti zmores?????

Če me spomin ne vara sem videl celoten seks med tema dvema, veliko akrobacije in smeha. Predvsem, ko zacne v tem polozaju sklece delat pri cem se odrine v zrak:)) pa potem se zacne vrtet ipd. Res divje, ampak zenska se mi zdi, da ni prevec uzivala, sodec po obrazu.

Fuk brez muk je utopija…. po moje tip sploh nima kurca al ma pa ful šort varianto…. blefira, pa ploska zraven 🙂

ehhhh brez veze

se vidi po njegovih nogah in rokah (prstih) da je to slikano v trenutku ko se je odrino….če bi to blo tak na res bi morala bit cela slika ostra………

Ahja, stara “propeler” varianta :)) Ja za to je treba imeti železno utrjenega pri korenu!!!

Si nora katera pa bi zdržala moja stotko kil al pa da se mi kembl otrga!

Lp

:-)))))) Bogi Shark bi postal Sharkyca :-)))))))))))))))))

uf, dobr, sem že mislila, da ti je poza všeč. 🙂
midva bova raje obratno, a ne – bom jest zgori :))

To ajdi to, ti si res taprava, ena fejst ženska!
Fantje tako lahko samo sanjaš!

Sploh pa ne vedo kako si šele v resnici luštna, sej če bi bi verjetn blo velik vroče kaše okrog tebe!

Lp

Ja itak … jst sm glih sanjal to 🙂
LOL

jah zdaj si zajebal ko si povedal :))))

lp ajs

ehmmm…bejbi kako si kaj :)) ??

lp ajs :)))))))

Jaz imam to zadevo na posnetku, traja približno eno minutko

Hm… še dobr, da se me ne vid, ker mam zdej rdeča lička:)
kompliment lahko samo vrnem. Sharky, ti si eden najsimpatičnejših fantov kar jih poznam. :*

little late:) sej sem te povabla na pijačo, pa si se branil z vsemi štirimi (petimi?) :))

saj me res še nisi vidla, samo pet okoncin pa res nimam :)))) sploh sem te pa samo malo opozoril, drugace sem bil pa ZA!, pa si ti potem nekam poniknila…. :)))

lp ajs

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close