A je gledanje za tipi gejevsko?
Pozdravljeni.!
M, 16
Zdej je poletje in seveda na plaži se marsikej dogaja… No in vidim velikokirat, da hoddijo mimo kakšni taki nabildani fantje ali pa ne prov nabildani taki, da majo six packe… In to me zmeraj privlači in sd mi zmeri dvigne in si potek predstavljam kako bi mu ga fafal.
A je to gejevsko?
Hvala
Meni se to ne zdi nic takega. Tudi mene so vsec taki tipi in se mi dvigne, ko vidim kaksnega talega pa mam punco in nisem gay. 🙂
Največji raziskovalec spolnosti – seksa na zahodu Alfred Kiinsey je v svojih raziskavah o spolnih navadah ljudi z neposrednim anketiranjem več 10 tisoč ljudi na podlagi statističnih podatkov ugotovil, da je 92 % ljudi biseksuaalnih ( vsaj enkrat v življenju so imeli spolni odnos z osebo istega in nasprotnega spola); 4 odstotke je homoseksualnih ( do anketo so imeli vsaj en spolnio odnos z osebo istega spola , niso pa imeli spolni odnos z osebo nasprotnega spola); 4 odstotke pa je heteroseksualnih (do ankete so imeli en ali več spolnih odnosov samo z osebo nasprotnega spola).
Tudi v vseh raziskavah , ki so bile narejene kasneje , sicer z manjšim številom ankentiranih , so popkazale podobne razultate (92-4-4).
Tako kot pri večini seselcev je tudi v naravi človeka biseksualnost.
Tudi puncam se dogaja podobno kot fantom ob pogledu na osebo istega spola, pa se o tem javno ne govorijo. Pri fantih , se pač opazi ko se mu dvigne ob pogledu na drusga tipa,kar je z vidika družbeno moralnih norem nesprejemljivo , je pa povsem naravno. Pri puncah se pa ne opazi če se navlaži ob pogledu na drugo puncu in tako lažje prkrijejo seksualno vzburjenost .
vi ste prkurjeni da bolj nebi mogli bit, prokleti geji, doma pa imaste punce, ki vas imajo rade misleč da niste geji!!!
Statistične ugotovitve , do katerih pridejo v raziskavah veljajo za oba spola . Torej med ženskami in moškimi ni bistvene razlike v odstotkih. Takšna so dejstva.
Forum je zaprt za komentiranje.