Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Starejši so modrejši A je bilo včasih življenje boljše?

A je bilo včasih življenje boljše?

Ne vem no… jaz sem pa prav zadovoljna in vesela, da živim v tem času. A Levega devžeja in Boja na Požiralniku niste nikoli brali?

Ce ze postavljate taksna provokativna
na in nesmiselna vprasanja bi lahko bili toli
ko opravilno sposobni in razsodni in sposobni ugotoviti razlike v toliko letih. Nemogoce je primerjat povojni cas s sedanjim caslom, ko se j vse spremenilo. Dejstvo pa je, da v drzavi kjer je ogromno korupcije in kriminala, cerkev pa vodi vse v drzavi dobro ne more biti!!!

Avtorica, ti bolj opisuješ mojo pokojno babico, ki bi, če bi danes še živela, imela preko 100 let. Moja mama, 75 let je bila zaposlena, je naredila kar precej nadur. Jaz pri svojih 50+ pa itak, da sem doštudirala, da še vedno delam in sem še daleč od penzije. Seveda je tako težje usklajevat družinsko življenje, samo si pa sedaj, ko so otroci že od doma res težko predstavljam, da bi živela življenje gospodinje, bila nesamostojna, brez svojega denarja.
Tako, da jaz zanesljivo ne bi pristala na takšno odvisnost od moža.
Ne vem no, saj si tudi ženske zaslužimo prijetno življenje, ne moremo živeti samo za to, da se žrtvujemo za otroke.

New Report

Close