A ima kdo doma vzmetnico Ergorest?
Za menjavo sem se odločal dolgo, ker sem bil že večkrat razočaran in nisem več zaupal. Tanova me je pozitivno presenetla – ni premehka, kar mi je zelo pomembno, hkrati pa se prilagodi hrbtu. Zdaj jo imam 9 tednov in opažam, da se zbujam bolj spočit in brez moje stalne bolečine v križu (večino dneva sedim).
Čudežev siser ne dela, je pa razlika očitna. Spanec globlji, bolj miren, kar se pozna tudi čez dan.
Mi imamo Ergorest kakšno leto in pol. Kupila sva jo ravno zaradi mojega križa in moram rečt, da je bila ena boljših investicij v spanje.
Prvih par noči sem rabila, da sem se navadila, ker je bila precej drugačna od stare, potem pa opazno manj jutranje bolečine. Ni čudežna rešitev za vse težave, ampak meni je res pomagala. Tudi mož, ki je bolj “zahteven” glede ležišč, jo hvali.
Najboljše je, če greš probat v salon – jaz sem bila prepričana, da hočem mehko, na koncu sem vzela srednje trdo in je bila prava izbira.
Je pa res, da je vzmetnica zelo individualna stvar. Kar pa lahko potrdim: kvaliteta je dobra in se po letu in pol še nič ni posedla.
Midva mava njihovo vzmetnico od poletja in je super. Fant, ki ima zaradi službe že dolgo težave s križem, je hotel sprobat prav njihov jogi, ker je slišal dobre stvari od kolegov. Jaz sem bila najprej malo skeptična, ker vsepovsod videvam reklame in nisem verjela, da bo pa ravno to to. No, zdaj mi je žal, da mu nisem popustila že prej.