Najdi forum

A bi kdo hujsal skupaj z mano :)

VSAKEGA SLEJ ALI PREJ SRECA PAMET-TEBE BO TUDI-ZELIM TI, TEBI IN VSEM TEBI MISLECIM VELIKO USPESNIH JO-JO EFEKTOV, PA PROSIM BREZ DEPRASIJE, SAJ TO JE OB VASIH DIETAH NORMALNO, PA SAJ BO POTEM NA VRSTI SE ENA DIETA-SRECNO!!

kOT, DA DRUGI NE BI ZIVELI, SE HRANILI, ZJUTRAJ VSTALI IN ZE TEKLI NAVSEZGODAJ, BILI V SLUZBI 8 ALI VEC UR, TAM SI ORGANIZIRALI TRI OBROKE!!!, PRISLI DOMOV, SPET KUHALI, LIKALI, POSPRAVLJALI, SE UKVARJALI Z OTROKOM, TRENIRALI, SE POSVECALI PARTNERJU IN SEX-ALI!!
IN TO JE UMETNOST?ZAME NI, SAMO MORAS PA ZNATI RAZPOREJATI Z CASOM, PA ZELO TI MORA BITI POMEMBEN KONCNI CILJ, PREDEN TI SPORT POSTANE ZIVLJENJE, KER DELAMO, GIBLJEMO IN SMO TU ZA ZIVLJENJE!!

Ja ok, samo kričat pa vseeno ni treba…

Oprostite prosim, ampak mislim, da ste na tem forumu ali vsi tako pametni, suhi in polno zavesti ali pa je z nami kaj narobe.
Mislila sem, da dajete tukaj pametne nasvete in pomagate ljudem s spodbudo. Pa vidim, da ste več ali manj sami sebi všeč.
oprostite mogoče se motim, ampak vidim da ste vsi tako zelo samovšečni, nikoli niste probali kaj pomeni preveč kil. Dajte ne nas fopat s temi pametnimi mislimi!
Sem mislila, da bom srečala kakašne pametne ljudi pa vidim da ne.
čao!

Pametni nasveti so ze bili, tukaj ni bilo vprasanja, ampak tema “a bi kdo hujsal z mano”.Pa nismo vsi lepi, pa pametni, pa suhi. zase smo najboljsi, delamo za telo, smo rekretivci, aktivni rekretivci, sportniki, pazimo na prehrano…delamo za telo, ne pa visimo na dietah.
Verjetno to vsi govorimo iz izkusenj, bolj ali manj

Pametni ljudje vedo, da imajo prevec kg, vedo pa tudi zakaj jih imajo, pa se sprijaznijo s tem in stvar spremenijo.Premisljeno in pametno nacrtujejo obroke in se gibljejo, ne pa premisljujejo o tem na kavcu? in v iskanjo hitrih diet, ce tako ze hoces izvest (dieta z nizko vsebnostjom ogljikovih hidratov, nizkokaloricna dieta, samo beljakovinska..), potem moras poznat vse funkcije, ki jih telo izvaja ob hrani, brez nje in ob doloceni hrani, moras vedeti za hrano, kaksna je iz cesa in kako deluje-kemija telesa;moras nekaj vedet o tem, seveda se moras o tem pouciti, tko da mi ne govori, da ne srecas nobenega pametnega, ti sama si zase “neumna”, ce menis da bos z -kg, pa brez misicne mase, brez vadbe la te dobro izgledala, ne bos-se vedno bos kepica, razen ce bos anoreksicna do kosti!
Pa ne takoj po egu skakat, ko nekdo da drugacno perspektivo¨!
Ne mores v mnenju in misljenju vedno zmagat, zato pa “vsakega prej ali slej sreca pamet”…

a te lahko vprašam, če si bila kdaj debela? pa mimogrede, nikoli nisem rekla, da gre brez telovadbe!!!!!!
Poleg tega dieta, ki jo predlagam vsebuje vse, od Oh,maščob in vsega kar ti srce zaželi, samo mogoče res malenkost v premajhnih količinah.

Prav debela sem bila le enkrat, ko sem nehala plesati, saj sem “baletka”, pa sem poizkusila vse, na koncu pa sem se vrnila k sebi v bit in v sport

Predvsem pa si polna sama sebe in misliš, da je le tvoj način pravilen. Lahko je biti pameten in vzvišen nad problemi, če jih sam nimaš.
Mislim, da je recept “manj jej, več telovadi” malo preveč preprost za ljudi, ki imajo v resnici težave s težo. Včasih taki ljudje ne vidijo rešitve iz svojih težav, čeprav se tebi zdi, da je stvar popolnoma preprosta. Če bi bilo tako, potem debelih ljudi sploh ne bi bilo. Veronika, malo več prizanesljivosti prosim!

Ja prav imas sem polna sama sebe, ker sem si na moc vsec taka kakrsna sem, zato da sem taka pa sem se posteno namucila in pretrpela, pa se sedaj delam vsak dan za telo in duso-prizanesljiva, se, ampak ne do ljudi, ki svojega telesa ne cenijo in se vdajajo dietam z JO-JO efekti, ker tudi oni niso prizanesljivi do sebe.Pravzaprav so sami sebi veliki sovrazniki!
Delajte kar hocete, jaz ne mislim vec odgovarjat nobenemu!

Groza, kaj se dogaja na tem forumu. namesto, da bi delile nasvete se pa kregate, kako je ena bolj zvišena kot druga. Včasih se mnogo lažje počutiš, če se nekomu ali pa sama sebi izpoveš, da nekaj ne moreš narediti, ker nimaš časa, ali pa dovolj moči, da bi kaj naredile iz sebe. Bo že prišel tisti čas, ko se bodo zamislile, kajti vse ja v tvoji glavi. Tudi jaz sem se eno leto borila kako naj shujšam. Dieto sem začela v ponedeljek, končala pa v sredo, dokler me ni moja zdravnica prestrašila, da bom šla v bolnico, če ne bom shujšala. Naj povem, da sem pri 167 cm imela 58 kg, dokler se v pol leta nisem zredila za celih dvajset kg. Ljudje me niso več prepoznali, mislili so, da sem noseča. Ne morem opisat, kako grozno sem se počutila. To je bilo pred 6 leti. In tudi jaz sem se odločila za shujševalno, vendar ne takšno kot jo “ve” opisujete, enostavno sem se odpovedala večerji, kruh samo ržen še bolje polnozrnat, malo testenin, res pa, da od kosila nisem nič zaužila, morda sadje. Shujšala sem v 5 mesecih 20 kg . Danes jih imam 56. Pijte veliko donata, jejte sadje samo ne po šesti uri zvečer. Pila nisem veliko, zato sem dobila hemoroide, ker sem pač imela trdo blato. Sedaj je bolje, ker so mi jih odstranili. To je pa tudi edina slabost mojega načina hujšanja. Je pa res, ko enkrat začneš hujšat, nikoli nimaš dovolj. Prosim, da se vzdržite kakršnegakoli komentarja o pravopisu in tudi nasploh, kaj sem napisala.

BRAVO!!!!!!!1

Cestitam ti za napisano, predvsem pa za izgubo kilogramov.
Tako se dela.Upam, da bo nekega dne uspelo tudi meni!
Lp,

Je katera iz Celja?

pozdravcek vsem!

kako vam gre? Nekaterim sem pisala na maile, zdaj pa žal ne morem do odgovorov, ker se mi je doma sesul računalnik. žal zdaj ne vem, kako vam gre, pa tudi pohvalit se ne morem, kako pridna sem sama. pa bi se rada, posebno takrat, ko imam za večerjo namesto sendviča lubenico:)
držite se!
lp
lučka

Veronika, Loty, predvsem pa Tina,
vsak si izbere način življenja pa tudi dieto, ki mu najbolj odgovarja. Bistvo uspeha vsake diete pa je v glavi – če se ne prepričaš in dokončno, sigurno, zanesljivo, definitivno ne vrejameš, da ti bo uspelo, bodo kilogrami ostali, ali pa se celo vrnili. Včasih bistvo hujšanja ni dieta, ampak življenjska filozofija. Pa ne nakladam! ampak hočem reči, da če pristopiš k stvarem pozitivno in z nasmeškom, ne rabiš izhoda v hrani in ti ta ni nadomestek za lajšanje notranjega nemira in utrujenosti.

Karkoli boste storile, vam želim obilo uspeha, predvsem pa, da boste zadovoljne same s seboj!

New Report

Close