A bi en žbe?
ma ja…plus se slika ti utripa v ritmu pulza (no, vsaj men). Torej se trese vse skupi:)
Kje si ti zadnje case?:) A sm ti js slucajno se kaj dnarja dolzn za robo?:) Js sem pozabu.
Men je pa trava oz. filing k ti ga trava, da vsec! Ceprou je tut odvisno od razpolozenja! Neki casa sm jo redno kadila(3-4 na tedn), pol mi je pa kr mal presedl use skupi in zdj jo kadim sam se 2-3 na mesec! Men je vsec ker mi v tistem trenutku vse skup dol pade…res boli me k**** za use in samo uzivam! Pa pr men je tko, da vedno ko skadim pac, ko me prime se samo rezim in to mi je noro dobr!!! Nism odvisna, ker bi komot lahko zdele nehala sam zakaj pa bi?!K mi zasede pac skadim mal in sm prec boljse vole in ne vidm razloga, da bi nehala!!!
Včasih smo ga tut mi pohal, sploh na dopustu 🙂 Zdej pa že ene 2 let nism, ker sm se naveličala…tut alkohol pijem izjemoma na žurkah, kadim pa itak ne (razen “ekološkega” kh kh kh)… :)) Vsak obdobje prinese nekaj novega in obdobje žbetov je pri meni mimo.
men pa trava ni normalna droga.. probala sm extasy pa travo pa povem da po ekstaziju norlamno rzamilsjas in glava ni taka kot pri travi, ko razmisljas kar neke cudne stvari in takrat se ti zdijo pametne ko se pa postavs v realni svet si pa vidu kaksne bebe si premisljeval … ne vem ne podpiram ekov sam povem vam da filing je bolj “trezen” razmisljas isto in ne bedarij, samo energije mas pa res too much… po travi sm bla jst vedno cudna pa doskrat mi je psiho za brez veze sfukal.. pa ne vem no .. ni tak filing ko ek .. po eku mi je pa ql ko potreben ratas, lusta se ti lupckat, glava je ql, pa noro lahka pleses …
no se enkrat naj omenim da ekov ne podpiram govorim iz izkusenj in s prijatelji smo se pogovarjal da je vseem ek boljsi sam je pac tvegano … pa se to vam hocem povedat da pred 1 letom sm s fantom vsak vikend jemala eke .. tut po 3 ce je blo treba in nisem ratala odvisna.. ko sva sla narazen od takrat dalje mi tut na misel vec ne pride in nisem odvisna…
NAJLEPSE PA JE DA GLEDAS FILM TEREZN PA DA NOTR PADES… NAJPOMEMBNEJSE PA JE DA SE CLOVK ZNA BREZ TEH SUBSTANC SMEJAT IN UZIVAT ZIVLJENJE ……
res pa trezna se ne morm pogovarjat z ljudmi ko so spohani .. to mi je pa tok mim da se ne da povedat… in trava ni tko mila kot folk misli …. na zalost.. pa se kolege imam ko kadijo travo in to po evc kot 4 đole na dan … in kdo naj mi rece da ONI NISO ODVISNI!?!?!?!?!?!?!?!?!?
sam se to bi dodala :da tist k se ne zna smejat brez trave kar je ena napisala da je vsaj boljse volje in da se lahka semeje, ma probleme in nj gre rajs k psihiatri kot pa da kadi travo !! bo bolj zdrav
tamarra napisal:
> sam se to bi dodala :da tist k se ne zna smejat brez trave kar
> je ena napisala da je vsaj boljse volje in da se lahka semeje,
> ma probleme in nj gre rajs k psihiatri kot pa da kadi travo !!
> bo bolj zdrav
S tem se pa ne strinjam. Psihiater ji bo pa nabil en kup tablet od katerih si kmal odvisen – pa smo spet tam: kaj je boljše – naravno ali kemija?!?!
U pišuka to si me pa dubu? Jst tud nimam pojma ampak pomoje sva poračunala. Drgac pa a si novga supplierja najdu?? 🙂
In pol kao mene ni zadnje cajte? ne vem koga ni na spregled ze mesce 🙂
ja…sm naprasku skup…tle mal pa tam mal pa se tam tam mal pa se tam tam tam mal pa je:) Meu sm zajeban februar. Se vedno sm pa tem ko sm biu, razn taroka ne igram vec tolk:) Pr teb so se stvari normalizirale?:)
Tudi jaz sem včasih bla trdno prepričana, da trava pa res ne škodi. No, pa sem pol vseeno vidla, da ni čist tak.
Sicer pa sem tudi jaz zdaj že zelo daleč od tega, pa več ni šans, da me potegne kakorkoli nazaj.
Tudi, če bi imela tipa, ki bi se kr nekaj zakajal pa zadeval… a-a, vozi, miško.
Če česa ne bi dal otroku je ziher škodljivo oz……
Forum je zaprt za komentiranje.