Najdi forum

A bi en žbe?

Na moškem čveku “razpravljajo” o škodljivosti marihuane alias trave in sem kar malo zaprepadena, kako ti travca scvre možgane in ojli ojli…sem prepričana, da to pišejo tisti, ki je sploh še probal niso.

Kakšno je vaše mnenje o travi? Pa najbolje bi bilo, da odgovarjate samo tisti, ki ste jo že kadili, da ne bo postov v smislu: trava ubija :-)))) hahaha

Katera droga mislite, da je bolj škodljiva: trda droga (heroin, kokain, ecstasy, speed…) ali zelišča?

Menda, da nobena droga ne zadane tako kot trava (ne vem, ker drugega nisem probavala).

Nočem razprave v smislu: dejmo se zakajat, rada bi samo vaše menje o uporabi le-te (mišljeno uporabo 1x na mesec ne 3x na dan)…menite, da vam škoduje?

Ste že kdaj v časopisu zasledili naslov: umrl zaradi prevelike doze marihuane? :-))))

Been there, done that. Stvar sem obcasno (enkrat, dvakrat na mesec) prakticirala par let. Mi ni bila kul – nekaj casa sem mislila, da mi bo postala, a se to ni zgodilo. Delala mi je paranojo in me blazno upocasnila, cesar ne maram. Zdaj je nisem poskusila sedem let in je tudi vec ne mislim. Ne branim pa tistim, ki jim je to vsec, in se najezim, ko slisim modrosti a la ‘trava vedno vodi k trdim drogam’. Dajte no – 90% mojih znancev, prijateljev in sosolcev je kdaj poskusilo travo, na igli pa ni niti eden. Jasno, da so trde droge neprimerno hujse, in vecina ljudi je dovolj pametnih, da se jih ne dotakne.

Travca 1x na mesec… pa tudi 2x ali 3x na mesec ne skoduje.
… da pa nobena droga ne zadane tako kot trava?! Raje kar ostani pri takem misljenju in ne sprobavaj cesa drugega. Od trave zelo tezko ratas odvisen… oz. prej ratas odvisen od tobaka, ki se ga obicajno mesa zraven.

Bolj zanimivo je vprasanje, katere droge so bolj skodljive – sinteticne ali naravne… pomoje so sinteticne bolj.

Po travi tudi se nikogar nisem videl, da bi postal nasilen ali prepirljiv… in je torej malo travce veliko boljs kot pa alkohol (po katerem jih veliko postane prav zatezenih).

lp, M.

Glede razpoloženja se strinjam, itak si po travi tako počasen in LEN, da nimaš niti volje do pogovora, kaj šele kaj drugega.

Iz zanesljivih virov sem izvedela, da trava zadane na čist drugačen način kot npr. heroin. Medtem ko, če si zadet od trave ne moreš delat v službi naprimer, če si pa zadet od heroina, imaš pa še več volje za delo, koka te itak dvigne….hotela sem povedati moje razmišljanje….lahko primerjaš travo z drugimi drogami? Kako je filing drugačen?

Kakor komu paše. Jst sm včasih tko zmerno in ni bilo kakšnih pretresljivih efektov. Zdej se raje kar alkohola držim. Če bi kej še probal bi koko.

Na ***** mi gre pa bedast imidž, ki je povezan s kajenjem trave. Mulci, ki jim prodajo kakšen zeleni čaj imajo potem placebo efekte in so “ful spohani in ej stari ful zadeti, peace…blabla”, pa z unim glasom kao, da majo še dim noter in ne morjo govort, pesda k bi ga sam užgal ene dvakrat, afne blesave.

_________________________________________________________________________ Dragon - Bog ima obraz.

Hehe, pri travci se mogoce res vse dogaja bolj pocasi… realno. Tebi se pa vse dogaja enako hitro, ali mogoce celo malo hitreje. 🙂 Vsaj tako je pri meni.

Ne morem pa dat kaksne primerjave, ker cesa vec kot hasa (ki pa itak vsebuje thc – tako kot travca) nisem probal.

K si pa ravno omenila heroin – to je sinteticna droga… te dvigne, sam na dolgi rok pa ne mores vec brez nje, ker enostavno menis, da nimas dovolj moci.

Sem ravno kaksna 2 dni nazaj bral en zelo zanimiv clanek o tem… je en model pisal, kaksni so ucinki heroina.

Imas pa recimo tudi opij in heroin, pri katerem naj bi bili ucinki tudi v smeri umirjenosti in “na easy”, tako kot pri travci; sta pa oboje naravni drogi.

lp, M.

Kajenje trave človeka poleni. Razlika je velika če npr. nekdo kadi travo 10 let, kot pa če nekdo jemlje horsa (beri heroin) 10 let-kemija je še vedno bolj nevarna kot “zelišča”. Zato pa so lahke in trde droge. Jaz sem nekaj časa kadila travo, ampak me ni prepričala ker ne maram takega feelinga da si ves len, nič se ti ne da..

Mene pa zanima v čem je fora kajenja trave?

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

Vem kaj je to heroin (sem zelo dobro informirana) in ostale trde droge.

Kje si bral ta članek? Kakšna povezava?

aja še to.. itaq da so trde droge bolj škodljive od marihuane, ampak vam povem, da tut trde droge ne uničijo človeka tako hitro, kot jih večina misli. Recimo primer, nekdo se ga je drogiral 10 let z vsemi možnimi drogami, pa je danes, poročen, familija, job.. Uglavnem, ima urejen life in mu nič ne manjka-niti v glavi ne. Ok, res je tut kolko se drogiraš-vsak dan ali pa za weekend naprimer. Precej je pa oddvsno tudi od človeka. Jaz mam kolegico, ki je kadila le marihuano (trde droge ni nikoli jemala) pa je mela full probleme s psiho, paranoje itd. Ne delujejo droge na vse ljudi isto.. dost je pomembno od psihe in karakterja človeka.

Najboljš je seveda nič ane! :))

Lp

Bom doma pogledal, zdajle se res ne spomnim. Mozno da je bilo v Nedeljskem dnevniku, intervju z enim tipom.

lp, M.

*****povem, da tut trde droge ne uničijo človeka tako hitro, kot jih večina misli. Recimo primer, nekdo se ga je drogiral 10 let z vsemi možnimi drogami, pa je danes, poročen, familija, job.. ******

Ne verjamem. Veliko več je takih, ki že po nekajkratnem jemanju heroina dobijo tako močno željo po novi dozi, kateri se ne morejo upret.
Že tisti ki dnevno kadijo travo dalj časa se jim močno pozna na psihi.

Je pa treba definirat, na koliko časa moraš vzet, da se šteje redno in kakšno količino.

Je pa res, da droga na vsakogar deluje drugače.

Men je kul to, da pridem v neko “flow” stanje. Kamorkoli je moja pozornost usmerjena sem tam 100% not. Dost bolj čutim, vec stvari me fascinira. Čutim ono otrosko radovednost. Npr. ce gledam kak discovery channel sem kot v transu:) Humoristicne nanizanke ratajo precej bolj dramaticne in komicne:) Zsnimiv mi je tut filing, ko mislis da si ful neki na nov nastudiru in pol vidis da si nastudiru stvar, ki jo ze cel cas ves:) Zapravljen cas? Mogoce. Sam obcutki, ki spremljajo to studiranje so the best. Res pades not in to je pr men ves “car” trave. Seveda vcasih pase tut se smejat ko tak bebo:)

Pomembno je tut s kom kadis. Mas ljudi s katerimi “odkrivas” nove poglede na stvari in se pogovarjas o temah, o katerih se trezn ne bi. Mas pa one zarad katerih kadis samo zato da bos pokjen in se mogoce se fajn nasmejis:

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

Moj tip pravi, da takrat vedno rad gleda kak nov film, ker mu je vsak ful dober in pol ga gre gledat še trezen in dela razlike :-).

Mi smo se šli enkrat z eno družbo pantomimo….smeha je blo ful in takrat smo se imeli noro.

A si se kdaj vozu v takem stanju? Kot sopotnik, bognedaj sam. Ful je dobr, ker mislis, da gre avto fullll hitr, pol pa pogledaš na števec se pa peleš 30 :-))). Vse je hitreje in bolj intenzivno.

jaaa no:))

prov trofnu si s temle in pri meni je čist isto!:D

LP

Enkrat sm sou fejst zadet po plocniku do ene gostilne. Vsakic, ko se mi je od zadaj priblizeval avto, sem se obrnu, ker sem mislu da me bo zbiu. Didn’t like it:)

Tak fejst pokjen sem zdej samo v primeru da sem doma, oziroma max. 10 metrov od postle. Ce smo nekje v pizdi in bo treba kaj hodit ne kadim tolk:)

*Dir je kamjeje mjeto? Dir je biu?*

hribuc napisal:

> Ce smo nekje v pizdi in bo treba kaj hodit ne kadim tolk:)

Se zna 100m vlečt celo uro a ne? :-))))))

LOOOOOOL 😀

Tisti, ki se pikajo prej ali slej postanejo odvisni.

In ko je človek enkrat na igli, sta le dve poti: komuna ali pa propad.

Verjamem pa, da je možno občasno snifati koko ali tu pa tam vzeti ekstezi, en da bi bil odvisen.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Hej lej ga, keri mi je razložil 😉 hm, zanimivo, jaz sploh ne rabim trave da sem taki. :)) naravni zadetek.press

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close