Najdi forum

90-dnevna dieta

Zanima me ali je sprejemljivo, da vsak dan za malico (v službi) pojem samo zelenjavno juho? Potem pa normalno kosilo ob 15.00 po programu (B,Š O,S).

Lp A

Pri 3md dieti se od 4 ure do 12 ure je sadje. To je pri tej dieti važno, zaradi tega, da dobiš vnos dovolj vitaminov, ker sadja potem ne smeš jesti več.

Res je. Tega se pa še jaz držim, čeprav ne maram sadja.
Poleg teg, bi veljalo pojesti juho, če bi jo skuhala sama, brez maščobe (tudi brez zelenjavne kocke-raje vegeta) in samo iz dovoljene zelenjave.
Ali pa kako surovo zelenjavno juho.

LP!

Jaz pa mislim, da če nisi ljubiteljica sadja in če si ob dopoldnevih pač lačna, si reci, da bo tvoja prirejena 3md dieta.
Kar pa se juh tiče, sem enakega mnenja kot Babica, le da je to kar sprašuješ še vedno veliko boljša ideja kot pa stradati ali jesti nekaj, kar bi bilo resnično nesprejemljivo.

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

Nekaj pozabljate, punce! Zakaj za zajtrk ravno sadje? Sadje s svojim sladkorjem nahrani živčni sistem. No, tako nekako, laično povedano…

Nikoli ti niso dane sanje, ne da bi ti bila dana tudi možnost, da jih uresničiš.

Zanimivo, a če bi jaz dopoldan začela jesti sadje, bi me popadla volčja lakota, zato raje nisem nič jedla kot pa sadje. Tudi ko sem imela sadni dan ga nisem jedla dopoldan ampak šele za kosilo.
Anejaa, nič ne bo narobe če boš tako jedla. Shujšala boš glih tako.
Jaz sem, pa sem za zajtrk ob kavi VEDNO pojedla 5 polnozrnatih piškotov ob kavi z malo mleka. Resnično čisto vsak dan! Razen vodnega.

New Report

Close