Jelly, tvoja postava je v redu, ce si visoka…koliko pa si visoka? ce bos sla zdej na 170/50, potem imajo vsi prav; res pises samo zato, da se hvalis…
Prebrala sem vse poste….in Amanda? Ni se treba izmisljevat ljudi, ki bi s tabo rolali, ce si simpaticna in v redu, pa se postavna, kot pravis da si, mislim, da si lahko najdes tudi nekoga, ki te bo sam od sebe povabil na rolanje! Ne pa da sama sebi pises z drugim nickom!
Se strinjam…samo to je zalostno? Kaj pravzaprav ima clovek od tega? da se hvali pred ljudmi, ki jih sploh ne pozna? preko intrneta? neko momentno notranje zadovoljstvo?
jaz se zvedam da nimam manekenske postave, da mam prsi 2 ali 3 stevilke vecje hlac, zato si ne morem kupiti dvodelnega kompleta…vem, da imam vec kot 5-7 kil prevec in se tudi slabo pocutim v moji kozi, zato poskusam jesti zdravo…tudi nisem najpametnejsa, najlepsa, najbolj simpaticna…ampak mi je dosti, da me ima fant rad, da sem njemu najlepsa, da mam dobre prijatelje in tako dalje…pa da poskusam uresniciti svoje zelje…zakaj bi tu napisala? zgledam kot cindy crawford in imam iq 170?
ne vem no