Ma glej, jaz imam sicer 100/70/102, ampak še zmeraj mi vsi pravijo, da sem super. Tudi ko sem imela 107/80/110 so mi rekli, da sem mega…..po pravici…mi rečejo, da imam full lepo ritko in da tako ima bolj malo punc.
Nikoli nisem gedala, da bi imela 90/60/90. Zakaj pa bi, če me full fantom obožuje? 🙂
Tako, da vsem malo debelušnim puncam sporočam, da kakšen cm odveč je tudi sexy, samo ga moraš znat pravilno nosit…..seveda ne sme nič viset, vse mora bit napeto.
Za v redu postavo moras imeti 90/60/90. Ti nimas super postave ker imas centimeter prevec pri bokih, pet jih imas prevec v pasu, eden pa ti manjka pri prsih. To je zelo zelo slabo. Moski si namrec zelimo le zensk s takoimenovano idealno postavo – kar seveda pomeni 90/60/90. Vse drugo odpade.
Ok, resno: sprasujes taksne bedarije zato, da se lahko kao pohvalis s svojimi “skoraj-idealnimi-merami-po-merilih-kozmeticne-industrije” ali resno rabis nekoga da ti na podlagi stevilk (!!) pove kaksno postavo imas?….??…..???…..????
To je nekaj takega kot bi rekel: “Imam 42 nogo. Ali sem debel?”
Lep pozdrav! :)))
Bravo Jack…tudi jaz sem imela tako mnenje o Jelly. Tudi jaz mislim, da se je hotela le pohvaliti z njeno postavco……amapk kot sem že prej omenila….številke prav nič ne pomenijo! Take tipice nasploh mi gredo na živce…so suhe kot strašilo in pol, ker niso sigurne ali se hočejo pohvalit, sprašujejo druge. Ma Jelly, debela si kot svinja, tako da je boljše, da greš na dieto!
Čebelica Maja, bodi pridna. jaz sem mislila izključno na tiste babe, ki so suhe kot trlica in se tega tudi zavedajo, samo da dobijo kakšen kompliment se morajo pritoževat nad enim milimetrom odveč. In vsekakor nisem folš, saj sem jaz bila tudi presuha in si nisem bila všeč….raje imam kakšen cm odveč in sem bolj sexy,he he he….
Amanda – v svojem samogovoru si pozabila drugič pretipkat ime… če že goljufaš, goljufaj spretno in inteligentno! In ti govoriš o tem, kako se ene hvalijo in hočejo dobivat komplimente – da človeku slabo postane… Si zgleden in šolski primer projekcije (tj. pripisovanja svojih negativnih lastnosti drugim). Daj dozori!
Amanda, pa še en nasvet, ko boš drugič spet goljufala: ko si sama odgovarjaš, moraš, razen tega, da seveda spremeniš ime (sicer izpade res zeloooo neumno), tudi malo počakati, ker ne vem, če ti bo kdo verjel, da so prišli trije posti zaporedoma, veš? Torej, miki te je že kar čakal pri računalniku in ti takoj naslednjo minuto odgovoril, ha? (vsak bedaček, ki pogleda na minute pisanja, bo videl 24, 26, 27) :-)))))))) Kaj takega…. Torej: drugič si najprej spremeni ime, potem malo počakaj, potem šele napiši. Ampak: ne boš verjela, a še vedno bomo vsi vedeli, da si to ti!! Razmisli malo, po čem? (uganka zate, ha, ha)
Pa lp
P.S. Me veseli, da imaš tako krasno postavco, da bi te še virtualni(!) miki povabil na rolanje…. (ha, ha, samo škoda, da te noben resničen ne – veš, faza namišljenih prijateljev je nekje tam okrog petega leta starosti, mislim, da si že malo prestara za to fazo, razen če si res stara 5 let, ali pa ti kaj drugega ne štima najbolj…..).
Halo!
Pa dejte folk no! Kam smo prišli na tem forumu!!!!!!! A se vam ne zdi, da to ni pravi kraj za medsebojne besedne obračune??? Dejte se malo zresnit no! Žalostno je, da nekateri precej neprištevni osebki izrabljajo forume za izživljanje svojih frustracij, ampak nekako bi bilo bolj smiselno pustiti te ljudi pri miru in jim sploh ne odgovarjat, še manj pa jih napadat in obkladat z raznimi frazami saj je tako dosežen njihov namen-biti opažen in zbuditi odziv ostalih pa čeprav negativen! Toliko v razmislek! pozdravček od Borovničke
Ja,res si otročja da se greš najprej hvalt s svojo kao idealno postavco,pol si pa še dopisuješ z namišljenim prijateljem Mikijem,da sama sebe pohvališ.To se vidi da si sama sebi všeč kar pa ni dobro.Verjetno se po cesti ful nosiš kao:jest sm najlepša!Mogoče pa te mere ki si jih napisala sploh niso realne.Mogoče si le ena debelajsa ki si želi imet take mere…Ker verjemi mi-ni ženske da bi imela mere 90/60/90,skoraj vsaka ima nekje 2 cm več,nekje manj…
Drugič pa če si dopisuješ sama s sabo,vsaj ne pozab zbrisat njegovega nicka in ga popravi nazaj na svojega!Štekaš?Sicer si pa sigurno blond…