Najdi forum

9.teden in počutje

ojla punce!

sem po icsi postopku z dvojčki v 9.tednu…razen napetega trebuha, rahlo občutljivih bradavičk, pa zmeri moram nekaj grickat, pa nimam nekih posebnih znakov nosečnosti…
nekatere bodo rekle: bodi srečna, če ti ni zjutraj slabo…mene pa malo skrbi…

zanima pa me, koliko vas je takih, ki niste imele nekih posebnih problemov v nosečnosti oz. kako se počutite ali ste se počutile ostale?

sončen pozdravček, Deja

Pozdravljena Deja!
Le brez skrbi naprej in, kot praviš, da bodo rekle ostale, bodi srečna. Tudi jaz se bila in to pri vseh nosečnostih. Nikdar mi ni bilo slabo, bi pa prav tako ves čas nekaj grickala, a sem se morala malo kontrolirati, saj sem imela s težo vedno težave. Lepo nosečnost ti želim.
LP! Vladka

meni je pa v tehtnici zmanjkalo baterij, tako da se že 14 dni nisem tehtala…ups! že zadnji čas, da zamenjam baterije!:))

Hvala za želje! Uživaj s svojimi sončki!

Hojla! Kdaj imaš rok? Jaz ga imam 6.januarja. Bila sem zaprta do prejšnjega tedna in verjetno sem imela zato tudi napet trebuh. Zdaj se je s pomočjo Donata to uredilo. Slabost je v glavnem že ponehala, kar se mi zdi zgodaj. Prsi me pa že ves čas bolijo, zato težko spim na trebuhu. In pa veliko spanja rabim.

Je še katera, ki ima rok januarja?

meni tudi nikoli ni bilo slabo, pa tudi apetita nisem imela……Lp in prekrano nosečnost…..

rok naj bi bil 11.1.; ampak glede na to, da bosta (upajmo) dvojčka in da se nam je dogajalo vse okoli praznikov (transfer velikonočni ponedeljek, pozitiven test 1.maj 😉 imam občutek, da bomo privekali na svet okoli Božiča:))

lp in uživaj!

Pozdravljena Deja,
Moja nosečnost je bila od vsega začetka brez kakršnih koli problemov. Bruhala nisem tudi slabo mi ni bilo, apetit sem imela samo na začetku povečanega, ampak to je vse povezano z glavo in me mislimo, da moramo več jesti. Seveda saj jemo za dva, ti celo za tri, ampak to ni mišljeno dobesedno v hrani. Jaz sem pojedla ogromno sadja in zelenjave pa jogurta zaradi zaprtja, tekočine nisem veliko popila, ker se je večina nosečnosti dogajala v zimskem času.

Pa še to, v službi sem bila vsak dan, niti dneva bolniške nisem rabila, zadnjih 28 dni, ko sem bila doma mi je bilo najdaljših in segala sem veliko po hladilniku, ker nisem imela kaj počet, ker sem imela že vse pripravljeno.
Rodila sem svojega sončka točno na rok, brez večjih zapletov, razen rezanja presredka, to pa ni tako hudo, vsaj meni se zdaj po treh mesecih ne zdi več.

Lepo nosečnost ti želim,
Čao,čao

no, saj tudi jaz pazim pri hrani, sploh je fajn zdaj, ko je veliko svežega sadja in zelenjave, pa jogurti itak:)) mam pa že kar orng trebušček, hlače so mi pa še vedno prav:))

veliko lepih trenutkov s tvojim sončkom ti želim!

Deja

Tudi jaz v nosecnosti nisem (in se vedno nimam – sem v 27 tednu) nobenih problemov. Ce mi ne bi zacel okoli 20 tedna rasti trebuh sploh ne bi vedela da sem noseca! Me je okoli 12 tedna kaksnih 14 dni bolel kriz (samo na levi strani) a je tudi to popustilo!
Do danes nisem imela nobenih problemov in vesela sem zato, saj se odlicno pocutim. Edino kar je se hitro zmatram.
LEpo nosecnost in cim manj skrbi in problemov ti zelim!

Zdravo,

jaz imam rok 12.1.03 in ravno tako nimam skoraj nobenih težav oziroma posebnih znakov nosečnosti. Le spanje in spanje in spanje. Ko pridem ob 16.30 domov skuham kosilo in že razmišljam o počitku. Ob 18.00 sigurno že spim. Zvečer še eno uro bedim, nato pa spanje do 05.00 zjutraj ko se moram peljati v službo 75 km. Mogoče sem pa od zgodnjega vstajanja in vsakodnevne vožnje po 150 KM utrujena. Pa še ta vročina.

Pa še to. Pred nosečnostjo nisem nikoli ampak res nikoli potrebovala popoldanskega počitka, kljub službi, študiju ob delu in zidavi hiše, v katero sva se z možem vselila jeseni.

Se mi zdi, da kar “smrdim” od lenobe. Groza!

Jaz imam tudi rok 11.01., počutje je pa…..spanje, spanje,….hrana smrdi, vse smrdi, nič mi ne tekne…..tako da sem še bolj sitna kot ponavadi. Da ne govorimo o lakoti….Ampak, upajmo, da bo kaj bolje……
Lep pozdravček!

New Report

Close