Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje 9 teden bolečine v spodnjem delu trebuha

9 teden bolečine v spodnjem delu trebuha

Sem v 9- t danes me je začelo bolet v spodnje delu trebuha-
NA UZ še nisem bila imam ga že 1 teden.
Upam, da ni kaj narobe?? ima katera podobno izkušnjo

Malo pobrskaj nazaj, te bolečine niso nič kaj nenavadnega, ni nujno, da bo zato kaj narobe. Mene je zdaj v tretje kar dosti bolelo, spominjalo pa me je malo na menstrualne bolečine, za prej se pa ne spomnim, …, pa mine.Če je to to, seveda.

Jaz imam te bolečine še vedno, sem v 13. tednu, je možno, da me bodo do konca spremljale?

Svetovala bi vam naslednje; sama sem imela nekaj dneh nazaj zelooo močne bolečine v spodnjem delu trbuha sem v 33t 4/7 nosečnosti.In ugotovili so da so to črvesni krči,pazite tudi kaj pojeste.Meni je G. svetoval naj ne jem nič koščičastega(češnje,breskve,jagode…).Po tudi odvajati marete redno tudi to je lahko problem.Lp

Jaz ti povem iz moje izkušnje, da te bo celo nosečnost kaj špikalo, bodlo, po malem bolelo … in od nikogar ne boš slišala, da ga je kaj bolelo, če ne boš direktno vprašala. Ko pa vprašaš, ti za vsako bolečino in špikanje povejo, da je njih kar naprej in da je to čisto normalno, ker se tvoje telo spreminja, ker se vse širi, ker …
Tako da ti svetujem, da take bolečine (dokler ni res hudo ali celo (zelo) ne krvaviš, poskusiš spregledati, oziroma si misliti, kako detece raste in se tvoja maternica veča in to seveda boli. In uživaš. Še prekmalu bo konec 🙂

Jaz zdaj, ko sem drugič noseča, vidim, kaj vse me je prejšnjič plašilo. Čim me je malo zabolelo, sem tekla k mamici pa k svakinjam in spraševala, če je to že kaj narobe. in koliko časa sem zapravila s tem, da me je skrbelo. Zdaj me malo špikne tam, zaboli tukaj, … in seveda včasih pomislim, če je vse ok. ampak vem, da so bolečine normalne in da se kakšna grozna stvar najavi drugače.

želim ti lepo nosečnost. uživaj vsak trenutek, preden misliš boš pestovala detece 🙂

Ojla.

Ste pa še mene potolažle. Jaz se od prvih dveh nosečnosti teh bolečin ne spomnim in mi je vsakodnevno špikanje sedaj že najedalo. Evo, zdaj vem da so krive breskve in češnje.

Lepo se imejte in uživajte. T

New Report

Close