Najdi forum

8 urna dieta

Telebajsika dobrodošla.
Sara17 jaz mislim, da bi bilo najbolje da ješ v 8ih urah nekje 3-4 bolj malo in pa da predvsem gledaš kaj ješ. Boš videla, da ti bo to kmalu prešlo v navado in dodaš še gibanje pa bodo šle kile lepo dol.
Živa, ja saj ženske imam kup takih smotanih stvari ampak kaj čmo tako pač je 🙂
No jaz sem si pa v torek kupila črne hotkice in zdaj imam cilj, da jih bom lahko na morju lepo nosila. Številka je XL pa jih komaj zapnem v noge so pa itak čist nabasane. Problem mi dela še celulit in upam, da bo z veliko telovadbe in zelenjave šel stran.
LP

Kako vam kaj grejo kilce dol? Pri meni še nič uspeha. Pa saj sem si sama kriva. Čez dan skoraj nimam časa jest, edino kaj imamo kosilo skupaj, zvečer pa ko dam otročke spat in imam končno malo miru, pa se znažiram ko zmešana…grrrr, huda na sebe :(((

Mene pa krofi napadajo 😀 Ha te poredneži bodo že vidl hudiča! Tehtnica se me pa boji ( ubistvu jaz nje).
Raje ne stopim gor, ker bom razočarana 😀

Ah sem se kar mal “potolažla” da nisem edina ki ima te dni probleme s držanjem 8urne diete.. Ampak vem da se bomo kmal u red spravle

Seveda, da se bomo. Do poletja je še kar nekaj časa, pa tudi verjetno ne hujšamo samo zaradi poletja ampak za celo življenje in tudi ne samo zaradi izgleda ampak počutja in zdravja, tako da sploh ni panike. Logično je, da ga zdaj malo biksamo,ko je pust, zato upam, da danes spet zaštartamo.
LP

Ja tu in tam pa si res menda lahko privoščimo kako “pregrešno” hrano itak se samo 1x živi 😉
Drugače pa bolj se bojo bližali toplejši dnevi, bolj bomo imele motivacijo za hujšanje…vsaj upam :))

Madonca z mano ni nič. Nobene motivacije in volje do telovadbe nimam, hrana pa tudi ni ravno v redu. Se bo hitr treba mal poboljšat.

se bom kr podpisala pod to, ker sem na istem

A se 8 urno obdobje začne šteti že z jutranjo kavico?

Če ni več kot 5g sladkorja potem ne. Začne se šteti s prvim obrokom ali čemerkoli z več kot 20-30kcal, odvisno od posameznika.

Lp

Bajska je bila danes pridna. Upam, da se bo to nadaljevalo 🙂
LP

GoranP, hvala za odgovor. Tale moja jutranja kavica bo pol problem. Ker si ne predstavljam, da bi bil ob pol štirih že zadnji obrok. Kadar jo bom jaz kuhala, jo bom naredila še bolj grenko, pa bo in bom pri sebi začela kot prvi obrok ob desetih štet. Tako da se vam z jutrišnjem dnem kar pridružim

Kje ste punce, ki ste hujšale po tej dieti? Ste kaj vztrajale, kakšni so rezultati?

Mene muči eno vprašanje: a to pomeni, da lahko v tistih 8 urah ješ karokoli? Najbrž ne …… ampak vseeno vprašam. 🙂

Živjo!
Hja, evo, bajska je spet obupala kot vsakič po prej. Za dieto pa lahko trdim da deluje ker sem se je držala res da malo časa ampak je bilo v redu. Kile gredo lepo dol. Glede hrane pa tako: jaz sem jedla vse ampak v meji normale. Logično je, da, če boš v 8h urah pojedel 3 kose belega kruha z nutelo za zajtrk pa še eno fajn kosilo pa zvečer kakšno salamco pa bel kruh, da kile ne bodo šle dol. Zanimiva tehnika je ta (nisem sprobala ampak nameravam), da si določiš-,
Vsak dan bom pojedla:
1 sadje
1 zelenjavo
in pila bom veliko vode
že s tem boš bolj sit in vnos druge hrane bo manjši. Če ne gre drugače si vsak dan privošči tudi košček čokolade.
Joj, tok mam načrtov pa nisem tak karakter, da bi se držala do konca tega kar si želim.
Mogoče v kratkem zalaufam tole dieto spet pa še tak fajn sonček je, tako da bi bilo potrebno začeti še bolj intenzivno športat.
Lepo in mirno noč in ne pozabite, da bo vaše življenje tako, kakršnega si ga boste naredili!

sem prebrala vsa sporocila in dobila malo motivacije potem pa vidim zadnje sporocilo pred 20 dnevi
upam, da vseeno vse nadaljujete z 8h dieto? mene zanima koliko ste dejansko na teden shujsale in koliko prvi teden (ko pise do 4,5kg, meni se zdi nerealno, 2kg pa ok), nisem sproti sestevale tiste grame, ko so nekatere punce pisale dnevno…tako, da me zanima sestevek

Levček tudi jaz sem vse prebrala in bi sedaj probala hujšat po tej dieti. pa vidim, da so punce kar obupale.

tko, da danes smo 15.5. a ste zato, da začnemo novi krog? jaz sem pred leti tako hujšala pa nisem vedela, da je to kaka 8h dieta. ampak dejansko sem jedla od 7 do 15h, ko sem pojedla nazadnje še kosilo. res, res sem full shujšala. ne spomnem se v kolikem času ampak bi rekla, da v ene 2 mesecih ene 12-14 kg.

tko, da punce javite se. gremo skupaj v boj proti kg. jaz moram shujšati 20 kg.

Jaz sem se ze vceraj drzala nekje od 9h do 17h, ampak sem ful tezko zaspala ker mi je ful krulilo tako, da bom danes ob 10h zacela do 18h, da mam potem tudi vec energije, ker mam ob 19h telovadbo
moja napaka (poleg kruha in testenin) je vedno, da jem vse lepo in prav in potem zvecer volčja lakota, najhujse pa je, ce pride do tega celo po telovadbi..se pravi, da se nažrem okoli 21h, sej vem, da je pametno imet več obrokov in tudi zvecer naj ne bi skodilo…samo ce se ne mores ustavit, je boljse da niti ne zacnes.. 🙁

sem pa bila pred tem na dieti in shujsala 3,5kg v parih tednih potem so bili prazniki in je slo polovico nazaj gor, zdej sem pa spet malo izgubila tako, da imam zdej 3,8 kg manj od prvega zacetka… bomo videli kako bo z 8 urno (in vzdrzat se kruha, ker ce ga samo pogledam, lahko pojem pol štruce :/)

Levček nov temo na 8h dieto je ravno danes odprla Kristi. kaj če bi šla tudi ti tja pisat. zaenkrat sva dve. pa je fajn, ker je tema odprata ravno danes in začenemo me na novi temi, če si za stvar.

Ja, Levček in vse ostale, pojdite na novo temo, da kar danes začnemo s to dieto NA NOVO 🙂

Punce, ali katera se hujsa po tej 8 urni dieti? Lp

New Report

Close