Najdi forum

8 urna dieta

bajska, sploh te nisem misla napadat, res ne. ŽAl govorim iz lastnih izkušenj, ker vam, kdaj sama jem..tudi čustveno prenajedanje in moram reči, da ko sem nehala s kajenjem se je pri meni ful poznalo na teži. In tudi sama delam iste napake, ampak tako daleč sem, da vem, da če ga kak dan “poserjem” in jem kot nora, to še ne pomeni, da je šel ves trud npr. enega tedna v nič. Potem spet začnem z zdravim načinom naprej…svetujem ti, da greš spet na 8-urno čimprej, no, ali pa tisto, ki ti paše..
lp, luna

Ocitno mamo vse isti problem z custvenim prenajedanjem, meni je danes kar za eno kilo poskocila teza, pa se nisem prenajedala, samo zvecer sem jedla sendvic, pa se tiste smotane dneve mam pred menstruacijo in mi pase sladko v neomejenih kolicinah, ampak nekako je nov mesec, bomo v tem mesecu bolj pridne kot do sedaj 🙂

Punce, nehite se skoz tehtat, človeku lahko teža niha čez dan tudi za 1,5 kg, odvisno od hrane, dnevnega časa, opravljene potrebe …

Potem je pa pri ženskah še od ciklusa odvisno.

Tehtajte se enkrat na teden in to vedno ob istem času, recimo v nedeljo zjutraj, VMES PA NE. Ker vam samo voljo zbija.

300 g ? halo pa to je en kozarec vode, ne pretiravajte.

Vsak dela kar hoce in meni pac odgovarja ta nacin. Vem da zelite samo dobro ampak zal so taksne moje navade. Nekatere so boljse nekatere pa slabse. Pa ne razumite me narobe kot da bi se zelela kregat prosim. V teh mojih dneh sem precej sitna 😛
Lahko noc

zdravo punce!
Jaz se danes pridružujem temu klubu hujšanja,saj bo do poletja rada dala dol ene 20 kg in oblekla kratke hlačke 😀 morda katera ve, če je dobro zmešati skupaj 8 urno dijeto in dijeto kliničnega centra? vsaj za prve dva tedna…?
upam da nam bo uspelo in veliko sreče vsem! 🙂

Bajska, imam čisto enako težo in višino kot ti. Me prav zanima, koliko podobni postavi imava 🙂
Tudi moj dolgoročni cilj je znebiti se cca 20, raje pa 25 kg. Tudi jaz sem čustveni jedec (že dobro desetletje!)
Ta način prehranjevanja se mi zdi zanimiv, ampak razmišljam, da bi raje začela z deseturnim prehranjevanjem. Kaj pa čas izven teh 10 (ali 8) ur? Verjetno se lahko pije samo vodo ali kaj?
Skratka bom poskušala in poročala.
Aja, koliko pa si stara?

Še1bajska

Živjo!
Stara sem 27 let.
Marua-3 uspelo ti bo, boš videla. Glede mešanja pa ti ne znam svetovati.
Jaz se še kar ne morem pobrati in bi kar jedla in jedla in še jedla. Ne vem mogoče so res krivi tisti dnevi, ker sem se prejšnji teden čisto lahko držala zdaj pa 3 dni grozaaa!
LP

Zdravo!
Tudi sama se vam pridružujem, ker je res že čas, da se znebim “pridno” nabranih kilogramov.
Od poroda dalje mi tehtnica še ni pokazala manj kot 75 kg, pa bo od tega že 2 leti. Visoka sem 165cm, želela pa bi si shujšati vsaj 10kg. Tudi pri meni je problem, da kar ne morem nehati jesti, pa še pravi sladkosned sem.
Tale dieta se mi zdi super, pa še podpora in skupno spremljanje rezultatov je ena velika motivacija.
Nameravam se odreči kruhu in sladkarijam, čas uživanja hrane med 9 in 17 uro, tehtala se bom 1x tedensko.
Punce, mora nam uspeti, zato veliko volje vsem!
LP

Pozdravljene ,
tudi jaz se vam pridružujem .Namen imam znižati težo za najmanj 25 kg .Velika sem 168 cm , kilogramov pa 95 . Groooza , upam , da nam bo uspeloooooooooooooo

Lep pozdrav. Sicer sem se potrudila prebrati skoraj vse komentarje ampak vseeno nisem nikjer zasledila kar koli o vodi. Mogoče pa imam nesrečo in sem ravno tisti komentar izpustila… Torej zanima me, če se liter vode šteje v teh 8 ur. Saj zvečer veliko pijem, sploh če sem lačna. Ko pa bom začela s to dieto bi vseeno rada imela pojme o ”obrokih” razčiščene. Jasno mi je, da v roku 8 ur zaužiješ vse dnevne obroke, torej če začnem ob devetih in končam ob petih lahko ob desetih zvečer pijem vodo ali čaj, torej nesladkane pijače? Ali je to tako strogo, da po 8 urah popolnoma ”zapreš vhode”. Hvala

barkolada seveda, da lahko piješ vodo, 8 ur velja samo za hrano, vodo pa lahko v neomejenih količinah piješ.

Hvala za odgovor. Želim Vam veliko sreče naprej in bravo za napredek, kmalu se Vam pridružim…

Ojla!
Lepo je videt, kako se pridružujejo nove članice. Jaz sem nekako padla nazaj v ritem in sem dokaj pridna. Tehtala se še nisem, se bom v sredo 🙂
Lp

Tud jaz sem se že naavdla in se prov dobr počutim po tej 8urni dieti. In se mi zdi da je moje počutje pred tem koliko teže zgubim na teden a to je kg al samo pol.. Nima veze, jaz se bolj dobre volje in ne jem toliko junk fooda in to je to 🙂
Mislim pa da nas ima večina tukaj (nas ima/je imela) težave z čustvenim prenajedanjem. Večina sploh ne razume (predvsem tisti ki teh težav nimajo) zato se mormo vsaj tuki podpirat 🙂

Lahko noč

Ziva1234 popolnoma se strinjam s tabo, ni važno koliko kg gre dol, važno je, da se boljše počutiš in, da narediš nekaj zase…
Kar se pa tiče čustvenega prenajedanja verjamem, da bo prišel kak tak dan in upam, da se mu bom lahko uprla…verjetno s težavo in potrebno bo veliko volje… V končni fazi prideš do spoznanja, da se slepiš in si delaš samo škodo…pa še slabo vest imaš in sam sebe obtožuješ.

Gremo pogumno naprej… jutri je nov dan;)

Lahko noč

Tako, danes je moj dan za tehtanje ta teden. In tako mi je danes pokazalo 107,5kg kar pomeni 2,5kg manj v 3tednih (čeprov morm priznat, da se vmes nisem glih držala in mi je teža skakala k zajc).. No šibamo naprej v nov dan. Punce danes držat pesti zame,ker mam razgovor :S

Lep dan

Ja tako je, jaz sem nekako to odpravila čeprav se mi kdaj pa kdaj to še pojavi. Tehtala se jaz še vedno nisem, ker sem napihnjena kot balon pa tudi pridna ravno nisem. Živa sporoči kako je bilo 🙂
LP

Hehe, bajska glede napihnjenosti – te čist zastopim, nas zenske enkrat na mesec obišče ena teta ki zmesa vse hormone.. Vsaj pri meni se to pozna zelo.. :s Nimas kj.. Glede razgovora pa sporočim tam okol ponedeljka ko bom vedla :))

Pozdravljeni,
sem brala te vaše komentarje in se mi tole zdi super zadeva. Bom še kar jaz probala…namreč od poroda sem se še dodatno zredila in tako ne morem več naprej, ker še malo pa bom pooočila. Pa upam, da nam uspe vsem po vrsti 🙂

živjo 🙂
kako vam kaj uspeva z toto dijeto,Jas se vam namreč pridrožujem pri toti dijeti da probam če deluje, mam 73kg,in sn vlka 173 rada bi dosegla cil okoli 60-63 kg,upam da uspe,namreč en tedn mi uspe hujšat pol pa pride dan ko samo jem pa jem in se ”kilce” kr vrnejo -.-,seveda jem najbol ponoči to je tudi težava čez dan jem enkrat okoli 2-3 pol sem pa lačna ponoči in samo jem sploh se nemorem odvadit, kaki nasvet mogoče?*

New Report

Close