Punce pozdravljene!
Tudi sama bi se vam rada pridružila. Pred leti je tudi meni ob menjavi službe in uvedbi kosila ob 12h (glavni obrok dneva, namesto ob 16h) in popoldne še kakšna malenkost uspelo shujšati kakih 5-6 kg. Je pa res, da sem hodila tudi na zumbo, kar pa je trenutno zaradi pomanjkanja časa neizvedljivo (imam malega sinka in pozno hodim iz službe). Trenutno imam 73,8 kg in 164 cm. Izgubila pa bi rada vsaj 5 -7 kg do spomladi.
Spomladi pa nameravam kolesariti in učvrstiti svoje telo, ko bodo dnevi daljši in vreme bolj toplo.
Vstajam ob 5:30 in imam navado zajtrkovati (kruh + nekaj zraven) ter spiti kavo z mlekom, nato okrog 9h pojem nekaj malega (jogurt, sadež), ob 12h imam kosilo v službi. Glede na moj zgodnji jutranji urnik, bom morala ob 14h zaključiti s hrano, kar bo na začetku verjetno težko. Pomagati si planiram s toplim čajem popoldne.
Tehtala se bom pa ob sobotah in tudi poročala rezultate sem.
Mojček dobrodošlaa 🙂
Uspelo mi jeeeeeee! Telovadila seeem 😀
http://www.youtube.com/watch?v=uB_ejT_DgUM naredila sem tale trening samo da sem nekatere vaje malo priredila, ker majo cvikam zaradi levega kolena.
Zdaj pa še večerja 🙂
LP
Ojla!
Jutri je en teden odkar sem na tej dieti in kljub temu, da sem predvčerajšnjim in danes malo biksala nisem več napihnjena in trebuh se je malce zmanjšal.
Danes zjutraj mi je tehtnica pokazala 80,7 kar je 10 dag manj kot včeraj ampak jutri spet pričakujem najmanj 20 dag več, ker sem grešila. Zapiram vrata za vse obiske ali še bolje zapiram usta za vso hrano, ki je na mizi, ko so pri nas obiski. Nič hudega jaz gre naprej 🙂
LP
Dobro jutro!
Tehtnica me je presenetila 🙂 Pokazala je 80,4kg kar je 30dag manj kot včeraj, bila sem prepričana, da bo pokazala več, ker hrana včeraj res ni bila v redu. V enem tednu sem torej z grehi izgubila 1,6kg kar je več kot odlično! Zadovoljna sem, ker nisem lačna in upam, da bom lahko tudi kakšen mesec kasneje lahko poročala o uspehih.
No zdajle pa gledam oddajo Dobro jutro in vmes bom malo potelovadila.
Imejte lep dan!
No super, da smo vse ujele nekakšen ritem pa čeprav ga malo biksamo. No jaz danes fajn grešim, jem vse kar vidim in potem sem pogledala na moj koledarček in evo vidim, da bo rdeča dama zdaj zdaj tu in takrat mi neznansko diši sladko in pa tudi ostala hrana. Telovadila še nisem, ker je dopoldan prišla prijateljica na kavo, tako da me to zdaj čaka 🙂
Ja, pa je prišel tisti dan, ki sem se ga najbolj bala. Dan, ko mi je vse padlo v vodo. Včeraj sem jedla tako kot večino dni odkar sem na tej dieti in zvečer sem naredila tak trening, da me danes vse boli ko hodim po ravnem kaj šele po stopnicah, pa mi je tehtnica pokazala 0,5kg več kot včeraj. Potem so tu še malenkosti iz življenja in kakšen dogodek, ki te potre in takoj se v meni prebudi čustven jedec. Torej danes sem pojedla hrane za 3 dni počutim se totalno slabo. Tehtala ne vem kdaj se bom ampak vem, da jutri zagotovo ne!
Živa čestitam tebi 🙂
Lep večer
bajska, ne tehtaj se vsak dan in če se že, potem ne pričakuj, da ti bo vsak dan pokazalo 0,5kg manj!!! A veš, da ti je več pokazalo zaradi treninga? In naj ta dan ne bo zate “tisit grozni dan” – greš naprej! Tako, kot vidiš, da ti ustreza, da se dobro počutiš…ampak zdaj vidiš, zakaj se v resnici prenajedaš: zaradi neuspeha! Kolikokrat v življenju se je že zgodilo, da s kako stvarjo nisi bila zadovoljna, pa si našla tako tolažbo v hrani?
NE rabiš jest vedno, ko ti nekaj ne gre kot po maslu!
Veliko uspeha vsem! Luna
Kdo pa je rekel, da pričakujem vsak dan pol kilograma manj? Samo čudno mi je bilo, da je šlo ravno toliko gor. In ja, priznam, imam probleme s čustvenim prenajedanjem ampak to ne pomeni, da delam to zanalašč in dobro vem, da mi ni treba jesti. Verjemi, ko sem žalostna vstopim v čisto drugi svet, dobro je le, da se mi to pojavi le 1-2x na mesec, včasih pa se mi je to dogajalo vsak dan. Ponosno lahko povem, da sem se SAMA izkopala iz tega, s svojo trmo in vztrajnostjo, žal pa tega čisto nisem odpravila in mogoče mi kdaj uspe. No sicer pa je šlo gor samo ( recimo temu samo, ker sem se res nažirala) 30dag. Tako sem sedaj na 81.0kg, ja vem, rekla sem da se ne bo tehtala danes 😀 Verjetno je pa tudi nekaj vode, ker sem pojedla veliko slanega pa še m je na obisku. Sem danes že malo boljše volje, ker vem, da se brez ovir pač ne da priti do cilja. Danes zjutraj sem pojedla zajtrk, ker mi je tako pasalo in potem se bom popoldne malo bol zadržala. Kdaj bom začela nazaj z 8 urno dieto ne vem in ne bom si postavila cilja začeti v ponedeljek, ker mi potem vedno splava po vodi, vem pa da bom začela kmalu.
Luna sej vem, da si mi hotela samo dobro 🙂
LP