Goran moj mail se glasi [email protected]
si sam kdaj po tej dieti delal, da jo poznas? Ali kar tak?
Zivjo,sem ti hotla sporocilo poslati,pa zgleda s tel.ne morem.
Lepo prosim za knjigico se jax:
[email protected]
hvala in lp
hej hej… A mi lohk kera posodi en mičken motivacije al pa me vsaj v rit brcne da začnem migat. No dons se sicer nism uspela tehtat ker sem ze zjutri letela na vlak in domov. To je blo fajn, ker če si z vlakom mors pol vsaj mal peš 😛
Je pa ta 8urna dieta kr kul, ker sm se zdaj navadla da jem od 9 al pa 10 do 17ih oziroma 18ih 🙂
ziva, tudi jaz nič ne migam, ker me kr naprej neki boli 😀 Imam doma tekalno stezo in bom jo bom mogla mal začet uporabljat. Sicer mi je pa danes tehtnica pokazala 10dag več kot včeraj pa ne vem zakaj. Mogoče je bilo krivo to, da sem jedla večerjo nekje od 19.00 do 19.30, ponavadi jo pa od 17:30 do 18.00. Sicer pa nič hudega, zaradi tega pa res ne bi vrgla puške v koruzo 😉
LP
Evo, pa je za nami še en lep vikend. Športniki so itak legende 😛 Mi smo bili pa danes kot vsak vikend na obisku pri babici in sem jedla sladko. Le kdo bi se lahko uprl njeni odlični peki. Jedla sem samo 8 ur in za večerjo sem popila samo skodelico mleka ampak mi vseeno nek hudiček v notranjosti govori, da bo jutri teža višja kot danes. Bomo videli, sporočim zjutraj 🙂
LP
Goran, prosim tudi meni knjigo v .pdf na moj mail. [email protected]
Najlepša hvala!
http://www.precisionnutrition.com/intermittent-fasting
Tudi tu je link za knjižico.
Sicer pa:
My recommendations also depend heavily on lifestyle. In my own experiments, and in
my work with clients, I’ve found that the dieting approaches outlined in this book are
more successful when:
• you have a history of monitoring calorie and food intake (i.e. you’ve “dieted” before);
• you’re already an experienced exerciser;
• you’re single or you don’t have children;
• your partner (if you have one) is extremely supportive; and,
• your job allows you to have periods of low performance while you adapt to a new plan.
On the other hand, these programs seem to be much more challenging for those who:
• are new to diet and exercise;
• are married and have children;
• have performance oriented or client-facing jobs; and,
• compete in sport/athletics.
In addition, women seem to fare worse on the stricter forms of intermittent fasting than
men do; for women, I recommend beginning with a very relaxed approach to fasting or avoiding it altogether.
samo vztrajaj.. men se sicer pozna v stegnih ampak se mi v pasu in bokih pozna dvakrat tolk,.. tko da počas pa vztrajno pa bojo tud stegna ožja :D… Za kršno posebno vadbo ti pa ne znam svetovat.. lohk probaš na youtube-u pogledat 30 day butt workout če ti bo kj pomagala :)[/quote]
no upam da se bo tut pri meni poznalo v stegnih, kok časa pa si ti na tej dieti? hvala, bom probala kkšno vajo iz tm
samo vztrajaj.. men se sicer pozna v stegnih ampak se mi v pasu in bokih pozna dvakrat tolk,.. tko da počas pa vztrajno pa bojo tud stegna ožja :D… Za kršno posebno vadbo ti pa ne znam svetovat.. lohk probaš na youtube-u pogledat 30 day butt workout če ti bo kj pomagala :)[/quote]
no upam da se bo tut pri meni poznalo v stegnih, kok časa pa si ti na tej dieti? hvala, bom probala kkšno vajo iz tm[/quote]
prov na tej dieti od letos 🙂 ampak drugače pa bolj za res hujšam že od avgusta, oziroma že celih 5mesecev 😀