Najdi forum

8 urna dieta

A ni super filing ko pokaže manj :)?

bajska vidš fajn ti gre =P se boš vsakodnevno tehtala ?

luna tale dieta je super. Sploh ker lahko vse ješ :). včeraj sem se zvečer prov super počutla, sam upam da bom imela tolk volje še naprej 🙂

Ziva se strinjam, pa še kasneje se nam ne bo treba nazaj drzat, ker mislim da nam bo potem tako prehranjevanje prišlo v kri =)

To se mi pa zdi da se kr hitro navadiš. Vsaj js sm se, sploh za zvečer, da nism več jedla. Sej je na začetku mal teži sam pol pa gre 🙂

ja pri meni je bla vedno kriza zvečer, in tudi zaradi večernih obrokov sem se zredila, tako je prve par dni tezko pol pa kar gre =)

ziva ti se vagaš vsako sredo ?

Ojla!
Ja, jaz sem se tako navadila, da se tehtam vsako jutro in kar ne morem ne da bi stopila zjutraj na tehtnico :). In ja res je super tale dieta, ker lahko končno jem kar hočem.

js se drugače vagam vsako soboto, zdaj pa sm se začela še v sredah…vrjetno se bom samo še v sredah zdaj ja… kdaj se pa ti vagaš, če se?
bajska, je luštno ane? vsak dan kakšen gramček manj 🙂

Neprecenljivo 😀 sam hudič je, če gre pa kej gor ampak tut to mora bit 😉

Ponavadi sem se vagala vsako jutro, da sem vidla kje sem ga vbiksala, pa sem naslednji dan pol kak obrok zmanšala da je šlo dol, zdaj sem se nameravala jutri da vidim, pa potem spet nekako vsak dan sproti, da mam kar nek dnevnik nihanja teze =)

No sj mogoče pa res ne bi blo slabo, itak ti vzame pol minutke. pa zraven dnevnika prehrane si lepo dopišem še težo.. da vidim kolk časa mi bo uspel vsako jutro to narest 😛

Ja men je kr fajn,da se vsako juttro tehtam,ker mi potem minus grami dajejo motivacijo,da ne bom gresila da bo lahko se naslednja juztra ravno tako minus 🙂

Js sm si od včeri zapisala, dons se itak nism vagala, se bom pa jutri. uglavnem bomo vidl 🙂

Dobrooooo jutroooo!
Tehtnica je danes zjutraj pokazala 81,1kg. Veseeeelaaa!! 😀 Verjetno je nekaj tudi voda ampak vseeno je lepo videt kako teža pada 🙂
Lep dan

bajska čestitke, jaz se danes nisem uspela zvagat, ker mi tehtnica nekaj štrajka. očitno ta dieta res deluje =P

Mislim, da res deluje, ker ubistvu sploh nisem lačna, jem pa tudi vse…. no ja ne pojem ravno za večerjo 3 palačinke z nutelo ampak vseeno včeraj sem recimo pojedla za večerjo serovo štručko s suho salamo in sirom pa je šlo vseeno dol in to mi je pomembno. Bomo videli koliko časa bo tako, upam da bo trajalo 😛
LP

Vaši 8 urni dieti so pozabili dopisati, da se imenuje IF – Intermittent Fasting[/url]. Mediji pa res znajo odkrivati toplo vodo.

Lp,

Goran

Da ne pozabim omeniti… kdor rabi knjigo (pdf), kjer je točno opisan protokol in študije, naj mi pošlje zasebno sporočilo in mu pošljem na email.

Lp,

Goran

Goran, mene zanima za to verzijo v pdfju, vendar,ker nisem registrirana ti ne morem poslati sporocila, lahko pa ti tukaj napisem svoj email na katerega bi mi to stvar poslal. Ali je v slovenskem jeziku?

Lahko pustiš mail tudi tu. Knjiga je v angleščini.

Lp,

Goran

New Report

Close