-8 ur
Pozdravljeni!
Sem onko. bolnik od 2007. opravljam polovični delovni čas, 4 ure pa sem upokojena za dobo 5 let. Med opravljanjem svojega dela v trgovini sem storila napako. Med vpisovanjem rokov blaga se dejansko stanje zaloge ni ujemalo z napisanim. Navadno za tako napako pri nas dobimo pisni opomin.nekateri jih imajo tudi že sedem,brez sankcij.
V mojem primeru pa so mi vzeli 8 ur dela. Zanima me če to lahko naredijo.
Hvala za vaš odgovor
Spoštovani,
kršitev obveznosti delavca v službi ali pa povzročitev škode lahko delodajalec okvalificira kot kršitev delovne obveznosti in v kolikor želi, lahko zoper vas uvede disciplinski postopek ali pa v bolj resnih primerih uvede postopek odpovedi pogodbe o zaposlitvi in krivdnega razloga ali pa celo izredno odpoved delovnega razmerja (pri tem morajo biti seveda izpolnjeni vsi ostali predpogoji, ki iz vašega opisa niso izpolnjeni). Sankcioniranje delavca mimo opredeljenih sankcij v disciplinskem postopku, ki so urejene v zakonu in kolektivnih pogodba je v nasprotju z zakonom. Način sankcioniranja, ko ga je uvedel vaš delodajalec pa nasprotuje tudi celotni ureditvi postopka ugotavljanja disciplinske odgovornosti in je zato nezakonit.
lp
Jaka Cepec