Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja 7 STARŠEVSKIH ZMOT – št. 4

7 STARŠEVSKIH ZMOT – št. 4

Pozdravljeni.
Trenutno sem doma in ker imam dovolj prostega casa spremljam vase pogovore in tezave . Pisala vam nisem saj sem odgovore na svoje tezave nasla pri vas za kar sem vam hvalezna.Nisem porocena in niti otrok nimam zato se tezko vkljucim , moram pa povedati da sem nasla toliko dobrih nasvetov ki jih bom rade volje nekoc upstevala.Pohvale vsem posebaj pa( ostali ne zamerite) Tinkari .Se sme izvedeti kaj si po poklicu.

p.s.Se nekaj – spremljam vas celo dop. je se kdo v sluzbi ali ste vsi v pisarnah?
To ni kritika!!!!

Uradno zaenkrat še nič, ker me še čaka diploma, sicer pa novinarka. osem let honorarno sodelujem z različnimi revijami inčasopisi, nekaj sem garala tudi na Tv. Najraje pa bi bila učiteljica za razredni pouk ali knjižničarka, a sem , kot prepozno ugotavljam, zgrešila faks.
Hvala za pohvalo, me veseli, da si se odločila pridružiti se nam.
T.

A ti tudi? Jaz sem to ugotovila pri svojih, skoraj tridesetih (zgrešen faks… in kaj bi me veselilo delati).Natanko to me veseli kot tebe.Se pa zdaj vsaj malo izživim, ko delam in “sodelujem” s svojima korenjakoma.Ko ustvarjamo, režemo, šivamo, packamo, se valjamo po tleh in skrivamo.Sorodne duše, ni kaj!

New Report

Close