7 mesecov krvavitev
Pozdravljeni,
js bom kr direktna, uglavnem men se že psihično meša. Tole vprašanje bi zastavla vsem ne samo moderatorjem in sicer, zanima me če še katera ženska konstantno krvavi oz. ima rjav izcedek. Meni se to dogaja ze 7 mesecov. Cikli itak pomešani od prve menstre dalje (imam 22 let). V mesecu dobim en teden prostega da ne krvavim, ostalo krvavitve. Pap bris rahlo spremenjene celice in to je to. A je ze kera tok casa krvavela ker men se to zdi ze mal prevec. plus zakaj bi nekdo krvavev 7 mesecov, drugace pocutje in use to uredu. Plus to da so prisotne bolecine on menstruaciji itak in pa tudi izven menstre.
Lp
Takšno krvavenje ni normalno in kliče po resni obravnavi. Lahko je kaj banalnega, lahko pa tudi ne.
Pozdravljeni, ne vem ce vam pomaga ampak jaz sem imela krvavitev skoraj 4 mesecev,ni mocno vse vreme ni bolecine ampak vedno sem imela M.Na uz so mi povedali da imam polip i da grem na histeroskopijo in poslali na ukc,tam niso bili sigurni da je polip,povedali so da imam uterus septum,zagotovili so da verjetno imam pcos.Dali so mi nekatero zdravilo da jemljem da pripravim maternico za histeroskopijo.Naredila sem histeroskopijo in bil je resno polip ki so ga odstranili,tudi to pregrado so mi odstranili. Moj nasvet je pojdite spet svome ginekologu ali po drugo mnenje.
Lep pozdrav