Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza 7 mesecev po dilataciji ven

7 mesecev po dilataciji ven

Ojla vsem! Danes je točno 7 mesecev od operacije, to je dilatacije ven. Počutim se še vedno OK, do restenoze še vedno ni prišlo. Delam po 8 ur, telovadim vsak dan, spet ustvarjam in na kratko rečeno – krasno se imam.

Še enkrat hvala dr. Meti Zorc, dr. Zoranu Miloševiću, dr. Miru Denišliču, ekipi iz operacijske dvorane ter vsem zaposlenim v Medicorju za vse, kar so storili zame. Ti ljudje so me rešili iz pekla, me postavili na noge in mi vrnili moje življenje.

Hvala tudi vsem drugim zdravnikom, ki so v preteklih mesecih sodelovali z mano, mi pomagali in me bodrili. Hvala vsem prijateljem, ki so mi stali ob strani. Hvala ustanovitelju skupine CCSVI & Multipla skleroza, hvala vsem našim borcem, ki so se pred meseci pogumno izpostavili v javnosti in nas opozorili na novo metodo zdravljenja. Še posebej to velja za očeta, katerega hči boluje za MS. Hvala naši pogumni borki, soprogi bolnika z MS, ki se vse te mesece bori skupaj z nami. Hvala vsem ljudem dobre volje, ki so nas spremljali na naši poti in ma pomagali! Hvala vsem bolnikom, s kateriumi se borimo za pravico do brezplačnega CCSVI zdravljenja v okviru zdravstvenega sistema.

Hvala vsem!

Naslednji cilj? Pozabiti na MS. Itak 🙂

Močno spodbudno, se pridružujem tvojemu veselju, prizadevanjem glede zdravljenja ugotovljene CCSVI in seveda individualnim ciljem. Menim, da bi se moralo izvajati zdravljenje CCSVI, torej simptomatsko zdravljenje, vsekakor za pacienta brezplačno v zdravstvenem sistemu. Dobrodošlo vsako sporočilo, še posebej takim, ki nismo toliko pokretni in smo “vezani” na vesti z interneta. LP

Zaželjeno bi bilo, da se uporabnik “some one” registrira. Verjetno je veliko ljudi, ki bi radi spremljali rezultat, dobili kakšen nasvet, kaj povprašali itd. Skrivanje za vzdevki bolj spominja na oglaševanje oziroma novačenje novih strank Medicorju.

To velja tudi za ostale, ki so bili na operaciji ven.

Tovrstne zahteve po registraciji so smešne. Posebej ker je poročilo datirano na 17. februar 2011. Danes smo skoraj 7 mesecev kasneje. In k registraciji poziva – neregistriran uporabnik???

Večina bolnikov ne želi več sodelovati v razpravah zaradi neumestnih pripomb (primer: oglaševanje in novačenje strank Medicorju). Zato smo nekateri “osvobojeni” oblikovali svojo spletno stran[/url]. Na njej bomo sprotno obveščali o novicah glede CCSVI zdravljenja in diagnostike.

Lep pozdrav!

ma ne mi rečt, ne marate ciničnih glede oglaševanja?
dvojna merila?

zgodba me zelo fascinira, a žal nimam toliko denarja za poseg :((
sploh pa k vidim, da ga eni celo ponavljajo 🙁
mogoče nekoč. upam. če je to res to.

Enostavno smo siti pripomb takih in drugačnih.

Ko smo se posamezniki borili za naše (in tudi vaše) pravice, ste mnogi molčali. Danes je tako, kot smo vam napovedali – eni bolniki imajo denar, da si plačajo poseg. Drugi ga nimate. Žal.

O tem se pač morate odločiti sama.

LP 🙂

Bom pisala uradno, ker vidim, da je na tem forumu to potrebno.

Za postopek sem slišala šele pol leta nazaj na POP TV. Zakaj šele takrat, je pa moja osebna stiska, ki se vas ne tiče. Zakaj to govorim? Ker ste že kar vnaprej določili, da SMO molčali.
Mogoče nekateri so, jaz pa o tem nisem imela časa razmišljati.

Siti ste pripomb ljudi, a sami počnete ravno to, ko pride do vprašanj o drugačnih načinih zdravljenja. Z dodatkom slovenskega cinizma seveda!

Ja, morala se bom odločiti sama. Tudi vi ste se odločili SAMI (ne sama). 🙂

Pred pol leta na POP TV? Kolikor se spomnim, so bile oddaje na temo CCSVI oktobra lani (24 ur opoldne), nato je sledil “novemberski” val – Preverjeno, še pred tem Pomagajmo si (TV Koper) in prispevek v Tedniku.

Na tem forumu prve teme o CCSVI, ki so vidne še vedno na prvi strani, datirajo v oktober 2010. Primer: vratne vene.

Glede “drugačnih” načinov zdravljenja le toliko – kolikor je meni znano, je CCSVI poseg do sedaj edini način zdravljenja bolnikov z MS, ki prinaša konkretne in pozitivne rezultate.

Žal je tako, da CCSVI diagnostika in zdravljenje nista omogočena preko zdravstvenega sistema in kdorkoli nima denarja za zdravljenje, si CCSVI posega do nadaljnega žal ne bo mogel privoščiti.

“Glede “drugačnih” načinov zdravljenja le toliko – kolikor je meni znano, je CCSVI poseg do sedaj edini način zdravljenja bolnikov z MS, ki prinaša konkretne in pozitivne rezultate.”
Jaz sem slišala enako za Tysabri. Tako da se ne bi strinjala z vami. Seveda ste pristranski, ampak vsak je še vedno zagovarjal svoje.

Joj, potem je bilo pa eno leto nazaj, pa bodimo picajzlasti. 🙂
Opoldne ne gledam TV-ja, ker nimam časa.
Forumu pa ne sledim prav dolgo. Tako pač je. Tukaj ne morete imeti prav, čeprav se vidi, da ste človek, ki ima potrebo vedno imeti prav. Zadnje dve leti mojega življenja pa cinikom ne bom razlagala. 🙂

Narobe ste slišala. Tysabri je zdravilo, ki naj bi blažilo zagone in podaljševalo obdobje med njimi. Ne Tysabri in ne katerokoli drugo zdravilo ne zdravi MS. Kdorkoli vam je rekel, da obstaja zdravilo, ki učinkovito zdravi MS, vam je naložil.

Lahko noč 🙂

New Report

Close