Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje 6 tedno starost – spi 6 ur ali vec

6 tedno starost – spi 6 ur ali vec

Zanima me ali je potrebno 6 tednov starega otroka zbujati ker spi cez noc tudi vec kot 6 ur? Drugace na tezi pridobiva in se dobro pocuti.
hvala in lep pozdrav

Nisem strokovnjak, ampak ce je otrok zdrav in normalno raste, potem se zahvali vsem visjim silam za toliko spanja in bodi neskoncno vesela, ker ni nujno, da bo trajalo.

Pri nas je hcerka spala po 6-7 ur skupaj od 10. dneva starosti. Ampak to je trajalo do 6. meseca. Potem pa se je naenkrat zacela prebujati veckrat na noc. Polno je bila dojena do 6 in pol mesecev in se sedaj pri skoraj enem letu se zmeraj veselo doji.

LP,
Meli

Jaz nobene nisem zbujala.Ko otrok spi,ravno tako pridobiva na teži.saj veš:spanec je boljši kot žganec.

Lp,Ana

Moj sin je ravno tako spal že pri 6 tednu od osmih zvečer do petih zjutraj pa ni nič narobe in spi še zdaj tako star pa je 5mes. in pol in ni nič narobe če tako spi, če bi bil lačen bi se že zbudil tako pa očitno ni lakote in pančka. Ne sekiraj se pusti ga spati pa bosta oba uživala kar verjerno že.
lp

Spoštovana!

Če otrok pridobiva na teži, ima lepo napeto kožo, zadosti mokrih in pokakanih pleničk bujenje ni potrebno. Prosim poglej si malo v iskalnikih, na forumu Starši staršem, Karmen je še pred odprtjem tega foruma pisala o tem.

No pri vas bo kar držalo tisto o spancu in žgancih:)

lep pozdrav

Moja hčerka je pri dveh mesecih spala od osmih zvečer do osmih zjutraj in je bil prej debelušček kot ne. Tudi ti užuavj v spanju.

New Report

Close