50 letnica – štos darilo
našmu tatu so prjatli in sosedi, nrdil za abrahama sama štos darila in sicer v tematiki njegovga življenja….večinoma heci na njegove “pomankljivosti”….za primer ti navedem le par primerov….podarili so mu prastaro koso, da ne bo več ropotal ob nedeljah, ko kosi travo…podaril so mu z lesa narejene fuuuuul karving smučke, kr mu nobene niso dost dobre…podaril so mu en celo prikolico gnoja, kr pravi, da mu vrt ne uspeva in podobno, najbl cool pa mi je bila ideja, ko so iz rolic toaletnega papirja naredila prašička, ga nafilali s klobasami in ga predstavili z besedami, da je rolic le še 50, zato naj v prihodnje pazi, kako ga bo sral! ….full je blo smeha…malo pomisli, čez kaj se on vedno pritožuje ali česa si full želi in naredi hecno različico le tega….domišljiji daj prosto pot in sigurno bo ratalo zlo originalno darilo…pa srečno! 🙂
Spodnje hlačke za pojest. Dobiš v seks šopih. Pa zraven en prazen zvezek (tisti najdebelejši) za detajlno poročilo o uporabi.
Ali pa knjigo “Seks po petdesetem” – to piše na platnicah, v njej pa prazne strani – niti črke. To ti verjetno tudi kje izdelajo, ne vem, ali se dobi že narejeno.
Pozdravljena…
Mi smo moji mami pripravili eno hecno veliko škatlo….polno malih drobnarij….in jih vse darilno zavili….vmeš pa pomečkane papirje vsuli…
Darilca so bila različnih vrednosti…od seki spodnjega perila…..do hecnih slik iz otroštva…….vsega po malem…..
Smo se prav dobro nasmejali…..sam malce domišlije je treba..
LPČ
Ne vem ali živiš na vasi ali v mestu. Sicer pa to sploh ni bistveno.
Mojemu znancu so za Abrahama prijatelji podarilo večjo pleteno košaro v kateri je bilo 50 kokošjih jajc, na njih pa je sedela živa kokoška.
Bilo je smeha še in še. Košara je bila tudi zelo lepo dekorirana.
Ker pa doma ne moremo imeti kokoši smo jo podarili enemu kmetu, jajčka pa radelili
Ne vem, če je tema še aktualna, Tea kako se naredi pujska iz papirja, če lahko prosim opišete bolj podrobno .Moj mail [email protected]
Hvala