Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo 4-mesečnik zavrača mleko

4-mesečnik zavrača mleko

Pozdravljeni, 4 mesece star sin je že od začetka bolj slab jedec,med tretjim in četrtim mesecem mi je popil cca 90 ml mleka na obrok, jedel je na tri ure. Od rojstva pije po flaški, najprej moje mleko, nato novalac in sedaj aptamil. Zadnji teden dni pa mi v celoti zavrača mleko kot mleko v tekoči obliki. Pri nobenem obroku, tudi če je res bil lačen ni hotel mleka, dvakrat potegne potem pa odriva. Nisem vedela več kaj naredit, pa sem mu naredila rižolino in je po žlički lepo jedel, probala sva tudi že korenček in jabolko pa je tudi to jedel, včeraj sem mu celo ponudila jogurt (vem da to še ne bi smel jesti ampak kaj naj če pa mleka za nobeno ceno noče) in je tudi jogurt lepo jedel. Ni bilo nobene reakcije ne včeraj ne danes, nobenih izpuščajev, normalno blato. Ne vem več kaj naj naredim, sokce in čaj mi pije po flaši, mleka pa ne. Ali mu lahko dajem večino obrokov po žlički, mleko bi bilo skrito v rižolinotu, grisolinotu, pa seveda kako jabolko, banano, korenček, bučke, svetačo, kolerabo, jogurt?

Že v naprej hvala za nasvet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close