Najdi forum

Vas zanima morda edina življenska priložnost, ki se Vam ponuja v življenju, ki Vas lahko resnično obogati? Potrebujete morda nove avtomobilske plašče, ali pa letalsko vozovnico, nakit, kak kozmetični izdelek, ki Vam bo oblažil opekline od sonca? Morda računalnik ali telefon? To vse lahko dobite 30% ceneje. Morda pa potrebujete le prave prijatelje, ali pa bi z njimi radi kam odpotovali. Vse to se Vam ponuja. Potrebno si je le vzeti. Spoznali boste krasen team, ki Vam bo to tudi pomagal uresničiti. Zakaj team? Zato, ker boste sami v življenju s težavo kaj naredili. Če pa hočete samo ceneje kupovati, pa tudi prav. Pišite na [email protected]. LP

je treba za to tud kaj prispevat da se včlaniš al pa kakor kol?

Ves potrebni vložek je tvoja naivnost, da boš nasedel Mladenu.

…..AMWAY…..NETWORK je tole, poznamo! Ampak tale pa res ne odneha!!!!

Primož!

Prosim stori kaj – tile AMWAY prodajalci so postali prav zoprno tečni. Ko bi pri včlanjevanju novih članov bili vsaj odkriti, tako pa samo nakladajo kako boš bajno zaslužil če se jim pridružiš. Skratka obljubljajo ti raj na zemlji v resnici gre pa ponovno za sistem piramide. Odnehati pa ne znajo zato ker jim predstavniki AMWAYa operejo možgane.

Ne razumem, zakaj se razburjate. Saj je samo dal ponudbo (pa čeprav že večkrat), ljudje se bojo pa že sami odločili, ali jo bojo izkoristili ali ne.

mladen dej prosim posteno napis kolk ti zasluzis s temle marketingom.
resno me zanima, k jaz ne poznam nobenga k bi od tega lahko zivel
hvala

Ej, panter, jaz jih pa poznam ene par (6 ljudi v Sloveniji), ki zelo, zelo, zelo dobro živijo od samo in izključno od N21.

Ampak je Slovenija tako majhna, da bo verjetno pri tej številki ostalo. Če se jim bo pa še kdo pridružil – klobuk dol – ker N21 in Amway je garanje!

Sem poskusila…. Po letu dni sem “zaslužila” še eno plačo zraven. Vendar ko sem potegnila črto in seštela delovne ure … aj, aj, aj … lahko bi bilo več…

Če Mladen govori o N21, potem vas opozarjam, da je to veliko garanje! In če bo v tem poslu našel smisel, mu želim veliko sreče.

Nataša

Vse to že vemo, zato pa folk ne mara več v take posle. Tvoje ugotovitve lepo potrjujejo, zakaj ljudi mrežni marketing že naravnost odbija. Že tiste, ki naj bi delali v tem poslu, kako bo šele tiste, ki bi jim težili s tem.

pokliči na 031688384

kak butelj si! mreža potrošnikov ni isto kot mreža prodajalcev. to je zato ker si negativnež in nikomur ne prisluhneš! cvikaš 100/uro

pokliči 031688384

poskusi še enkrat. če se človek zaradi svojih fedrov upira vodovodni napeljavi, mu je zelo težko nositi vedra. raje jih spusti in se v značko zaglej, uporabi glavco, umiri se in naredi par stvari. zanima me, kolk knjig si prebrala in kolk kaset si poslušala. če je odgovor laž, potem sebi lažeš. jaz imam itak svoj posel. če pa je veliko, si odnehala tik pred uspehom. človk se najslabš počut takrat, ko je tik pred velikimi spremembami in odločitvami. in če je odločitev napačna, odnehaš. 031688384

Kdo pa je rekel, da je samo ena trgovina notri? Kaj pa če jih je najmanj 20? In letalske karte. In tv-ji, in telefoni, in obleke pa športni copati. Gume, take in drugačne. Pa še kej. In kdo bo tebe not povabu s takim odnosom do sočloveka je res nor. Če nočeš delat, se pa vpiš pa cenej kupuj, a ne.

….kokr je men znano, lahko “kupuješ” čistila, nože, kozmetiko…..za tv in ostalo pa še nisem slišala, da bi se dal kupit. Če misliš letalske karte so najcene pri Ryanair-u, pa mislm da oni sodelujejo z Networkom 21 (Amway). Noži npr. stanejo 15 jurjev, pa so zelo podobni tistim iz vseh top shopov, kozmetika je baje dobra, ampak ful draga….Za čistila pa vemo…kupš eno flašo, pa jo imaš 2 leti. Tako, to je teh 20 trgovin, tko nekak….

uh, vidm, da vrjamete samo tistmu, kar je v vaših glavah do sedaj po naključju prišlo, nekako po napaki in nič z namenom. ne bom se več trudil, boste pač živeli še naprej v zmoti in plačevali davek na nevednost. oprostite vsi, ki sem vam hotel pomagati z ugodnejšo ponudbo, pa sem vas samo vznemiril, in niste nič razumeli. ja več se prodaja. tv, gosp. aparati, telefonija, obleke, in še kaj. ne živite v preteklosti, saj se stvari spreminjajo in rastejo.

Stvari se spreminjajo ja, Mladen! In to v tako smer, da je vse več Slovencev v bitki za preživetje, za ljubi kruhek.

Če si tako globoko prepričan v uspešnost svojih poslovnih prizadevanj, kar nadaljuj. Ni pa lepo, da kar poprek zmerjaš ostale tule na forumu in jih poimenuješ, da so butlni, nevedneži, cvikatorji…

Vsaka šola nekaj stane. Večina pa pač ni naklonjena mrežnemu marketingu. Nekateri (peščica) vidijo v tem pač tržno nišo – mednje se uvrščaš tudi ti Mladen. Več kot očitno pa je, da ti manjkajo osnovna znanja za delo s sodelavci, za pridobivanje novih kadrov. Mar si tako površno prebral vse tiste priročnike? Nisi poslušal vseh kaset? Saj niso slabe!

Na internetu lahko vsak prebere dobre in slabe plati Networka, za katerega delaš. Tako, da nas ni treba etiketirat, kako smo neuki in zaostali. Poboljšaj se in uberi druge poti za pridobivanje sodelavcev, kar vsekakor ni lahka naloga in razumem, da te to muči in spravlja v nejevoljo, a za božjo voljo: ne prenašaj je še na druge.

lp Dejan

da ti ne govorim tudi o tem, kaj sem že vse dobil na mail. bolje, da zapustim ta forum in se nikoli več niti ne vrnem sem. je pač tako. sem bil neuspešen in me ne boste več morali prenašati.
lep pozdrav
za butlje se pa opravičujem, saj sem se sam butlja počutil…

Oh Mladen!

Občutek imam, da nisi dojel kaj sem pisala!
Povzetek: Sistem N21 je super izgrajen sistem in z njim lahko uspe TISTI, KI JE PRIPRAVLJEN VEČ LET GARATI PO VEČ UR DNEVNO (poleg svoje službe).

Meni pa pač ne ustreza dnevno hoditi po tujih hišah in “naučeno” drdrati plane. Ne ustreza mi viseti 1 – 2 krat tedensko na Open planih, ne ustreza mi posedanje po lokalih s “prospecti”…. Ne ustreza mi sončno nedeljo preživeti za stenami dvorane – katerekoli …. Na žalost!!!!!
Zraven pa še hoditi v službo, kuhati kosilo in včasih tudi večerjo, pomivati posodo, prati in likati perilo, pospravljati stanovanje….

ALO???????????????? Dan ima samo 24 ur! Slovenija pa samo 2 MIO prebivalcev, od katerih je mogoče 1 MIO aktivnih (ostalo recimo, da so otroci in upokojenci), od tega miliona je približno 10% brezposelnih (ki nimajo, recimo 30.000,00 za vpis in nakup kaset, knjig in vseh kart za prireditve v tistem mesecu), ostalih 40% pa je že slišalo za ta posel, marsikdo (recimo 20%) se je tudi včlanil in se opekel (jaz se nisem opekla, ker nisem bila na izgubi – razen časa)… Ostane ti še 20 % ljudi, ki so že vpisani!

Knjige:
Poleg knjig, ki jih priporoča N21, sem prebrala še mnogo drugih… pa s tem ne mislim romane….

Kasete:
Verjetno si poslušal ameriški program (ali ga poslušaš). Če še nisi naročen, potem hitro pokliči svojega sponzorja in se naroči!
Jaz jih imam še vedno in jih ne dam.
Če pa želiš, ti brezplačno odstopim slovenske kasete!

Všeč so mi bili BBS-i (razen recognition-ov), všeč so mi bili WES-i.

Kaj in koliko je “obveznih” stroškov:

OPEN – cca 500,00 SIT 2 x tedensko
NDO – cca 500,00 sit 1 x mesečno
CORE – cca 500,00 sit – 1 x mesečno
BBS – cca 3.000,00 sit – 1 x mesečno
WES – cca. 40.000,00 SIT – 4 x letno + stroški hrane, pijače…. (približno 13.000,00 stroška na mesec)

Poleg tega moraš poslušati kasete (cca 500,00 sit 1 x tedensko z ameriškim programom), brati knjige (cca 4.000,00 Sit 1 x mesečno), iskati nove stranke (bencin), iskati nove kandidate za posel (bencin), delati plane……

Če sešteješ stroške (brez bencina in amortizacije avtomobila in kavic ter sokcov po lokalih), je to približno: 48.000,00 SIT
Da bi se ti ta znesek obrnil skozi nakupe s popusti (v povprečju 30%), pomeni, da bi moral v enem mesecu nakupiti za 160.000,00 SIT blaga izključno pri Amway-u!
Škoda, da nimajo kruha in mleka!

Mladen, veliko sreče ti želim. Upam, da bom v naslednjem Amagramu prebrala tvojo promocijo!

Nataša

PS: Ne glede na to, da ne delam posla in produktov ne prodajam, naredim 50 osebnih točk – VSAK MESEC!

اقدام به توليد محصولاتی نموده که ضمن برخورداری از خالص ترين افزودنی ها و دارا بودن ترکيبات منحصر به فرد از روغنهای مورد نياز مو ، تامين کننده نيازهای شما برای بازسازی، مراقبت و نشاط دوباره موهايتان می باشد و قابليت بازگشت به طبيعت را دارد. نتيجه استفاده از محصولات تی جی مويی زيبا و درخشان است.
سری محصولات برای افرادی طراحی شده است که می خواهند خود را مطرح کرده، اعتماد به نفس داشته باشند و به موی خود اجازه دهن

New Report

Close