Najdi forum

3 želje? ali jih imate?

1., 2., 3. Ziveti.

Tommy

Nekaj časa sem si strašno želel, da bi bil kdo drug. Zdaj pa, da bi bil spet jaz.

Ker me ni “bilo” med vikendom, sem imela zdaj kar nekaj za klikati. Kot sem napovedala, je razen nekaj “dialogov” ostalo kar zabavno, a ni???

Ciao

Meni se bolj kot želje zdijo zanimivi tisti trije “ha, ha, ha”. 🙂

Ja, tale bo tudi moja. ŽIVETI.

Mogoče bi samo malo drugače napisal….živeti vsak trenutek zase in v celoti. Najbrž bo tole najboljše…bit sprijaznjena z vsakim trenutkom življenja, kot se mi ponuja. Pravzaprav sploh ne vem če je to želja saj vsebuje vse bistvo, ki bi ga rada dojela. Torej v tem življenju trenukov so ujete vse sanje po še neobiskanih krajih, po užitkih v ljubezni in novih prijateljstvih.

Mene zanima kako zdravo shujšat in pri tem malo huhati.dan danes je veliko diet samo enekaj me moti, ene so preveč stradane druge pa moreš ful kuhati. Samo od banan se pa ne da živet.

Prvo nam zaupaj koliko si teška, visoka in stara. Mogoče sploh ne rabiš hujšanja ampak ne “huhanja” kot se ti je zapisalo. (ha, ha…). Jaz osebno ne maram kuhati, tako da (glede na to da sem samska, otroček pa je v vrtcu) med tednom skorajda nič ne kuham, jem sadje, solate, in podobne reči. Pa ugotavljam, da se tudi od tega da živeti. Men na misel ne pride da bi čvažila cele popoldneve kakšne egzotične golaže ali omakce, al pa karkoli dolgotrajnega.

Kaj češ, tudi taki smo,

ciao

In banane vrh vsega se redijo! Skratka – lepo bi bilo, ce bi smeli fino jesti, ne da bi karkoli redilo. Poznam kar nekaj ljudi, ki imajo to zeljo. Vkljucno z mano, odkar sem odkrila en sladoled z okusom rdece grenivke… Ziva groza. Sploh ga ne bi smela vec kupiti!

Sicer se pa da baje z luno tudi shujsat. Denimo, danes se zacne ob 13:59 in potem 24 ur nic ne jes in ves cas pijes veliko tekocine (nesladkane). Se zdaj ne vem, ali bi poskusila. Post je navsezadnje zdrav…

Ti, probala sem samo enkrat pa sem se sama sebi tako smilila, in na uro gledala k debil, nikdar več!!

Sem prevelik požrešnež, kar naprej nekaj žvečim, trudim se pri izbiri hrane to popravit, tako da žvečim uglavnem sadje in zelenjavo, in velik vode, pridna sem letos, moram priznati sama sebi, že celo leto vagam 65 kg (visoka sem 169 in stara 36) tako da se mi zdi kar nekak… čeprav………

Imam pa namen na dopustu se znebiti vsaj še 2-3 kg, ampak …………

(to je pa stil Bridget Jones, ha, ha, ha………..)

ciao vsem

Vsaj s kilami nimam problemov. Po moje teža ni odvisna od hrane:

Ko žremo druge, se redimo. Ko se žremo, pa hujšamo. Ko imamo toliko kil, da se z njimi lahko sprijaznimo, naj ne bi delali ne enega ne drugega.

Jaz se samo malo bolj zamislim nad sabo, pa takoj shujšam … 🙂

hm, jaz ko se žrem, žrem sebe in vse zraven, kar mi pride pod roke……….. mogoče sem izjema?!

ciao

Ja jaz bom danes poskusila z luno. Imam še eno uro in pol za kakšno malico, potem pa gre zares. Bom jutri poročala koliko kil je šlo.

Morska deklica!

jaz pa bom jedla, klinc, ne zmorem, se preveč potem obremenjujem!

Držim pesti!

ciao

Probat ni greh. Pri meni to ne funkcionira – sem večkrat probala, pa gre pol kg dol, drug dan pa spet pol gor. Samo voda.

Sicer pa je post čistilen iz iz tega vidika zdrav. Zato kar pogumno

Spoštovana Jasna in ostale dame !
Ne vem, zakaj imate željo shujšati, če se že vnaprej odločate za dokazano
neučinkovito metodo – dieto. Vse, ampak prav vse diete so ritual žretja.
Sam imam 100 kil, morda 2 manj. Pri 190 cm višine mi vsi pravijo: saj se ti
ne pozna, ko si visok. To poslušam že več let. A vsako leto težje je skrivati
tistih 10 kil preveč. Finta je preprosta: imamo preveč maščobe, ne teže!
Ena možnost je jesti manj, a saj veste: lačni nimate volje za nič, ste zadirčni
in na koncu še za kilo težji.
Druga možnost je: več gibanja, na enostaven način: peš hoja po stopnicah,
parking daleč od službe, delo v pisarni opravljajte stoje ali z več gibanja,
nikar malicati za delovno mizo, ampak zunaj, v solatnem baru, ipd.
Odlična stvar je Orbitrek, moja bivša žena gre zjutraj ob 5.30 za pol ure
vadit, nato pa pod tuš, zajtrk in v službo ob 7.00. Tako ima pri 175 cm le
58 kg, kar se mi zdi pretiravanje, a vsak ima svoj pogled na telesno težo.
Menim, da je brez diet ženska prav tako lepa, če se zna ceniti.
lp Andi

Saj se strinjam s tabo, ampak včasih je ob službi in drugih opravkih kar težko najti čas in voljo še za šport. Saj se ukvarjam tudi s športom (2x na teden 1 uro), ampak opažam, da je to premalo. Kile ostajajo na istem. Zato sem začela marca še z dieto. In sem do konca aprila izgubila 10 kg. Potem sem si vzela maja in ta mesec malo pavze. Med tem časom se nisem zredila niti za gram, shujšala pa tudi ne. Zdaj pa ponovno začenjam, ker bi rada do dopusta shujšala še za kake 5 kg. Tako da mislim, če imaš toliko kil preveč kot sem jih imela jaz, je treba poskusiti z dieto in gibanjem. Samo gibanje meni ni pomagalo.

Zenskeeeeeeeeee!!!!

Moza uprezite…najvec kalorij se tako izgubi!!
Pa se bolj se bosta rada mela…hihi
Srecno!

niso vse vrtnice tako porocene kot ti………………(blagor teb)

Mojega dragega (še ni mož) že vprežem, ampak če bi tako šlo 15 kg dol bi bile vse suhe.

Ce se niste pa se boste..le pogumno!!

New Report

Close