3.1.2006 …..
…. grem spet v službico. Hip, hip, hureeeeeej! In 3.1. letos mi je moja onkologinja dr. Južničeva sporočila rezultate analize mojega tumorja v mediastinu – NHL B-celični……….. itd…. In…. na isti dan, leto kasneje začenjam spet delat. Ful sem vesela. Komaj čakam. Sicer samo po 4 urce za začetek, ampak že to je napredek.
Ful sem vesela, ker se bom končno znebila statusa bolnika in teh mesečnih kuvert od ZZZS-ja. Ponavadi me itak ni bilo doma, ko jih je poštar nosil, zato sem morala po njih na pošto. Uf, saj res… še bodo kuverte, ampak samo za 4 urce. No, saj ni važno…. Važno je, da se vračam v “normalno” življenje z malo bremzanja.
Vesela sem!
Kristina,
veliko sreče pri ponovnem zagonu :)))
pa poročaj, kako bo…
jaz sem že mesec v službi, pa prvi dnevi so bili bolj kritični (jakson pa tud jaz – sva imela krizo), ampak sedaj gre… nekatere stvari (in odnose) pač daš bolj na stranski tir (ali pa ti preprosto dol visijo).
mene je kar motilo, ker so vsi “navalili” name – čez kako je jakson, če je v redu in tako naprej…
lp, petra
Ooooooooo, Smrketa LJUBLJANSKA……… :))))))))))) Ja, od 11h do 16h mi bo ravno zneslo… glede na moje nove navade. Seveda vmes obilna malica. ahahahahahahahaahhaha
Čakam še mnenje naše Sestre Uršulinke…. Če bo kaj pematnega pristavil.
Pozdravljena!
Zelo sem bila vesela novice, da zopet začenjaš s službovanjem, super. Vesela pa sem še bolj za rezultate o bolezni, super.
V službi pa bodi močna, da ne boš delala 4 ure, za 8 ur, kar se zelo rado dogodi.
Želim ti srečno, zdravo in zadovoljno Novo leto 2006, enake želje vsem na tem forumu!
SREČNO!!!!!
jera