Najdi forum

pozdravljen Primož!

javljam se ti po 25 dnevih. pisala sem ti v zvezi z mimi težavami glede odvečne teže in s tem povzanim pomankanjem samozavesti.
sporočam ti dobro novico, da mi je v tem času uspelo shujšati za 5 kg in sem srečna kot že dolgo ne. ne samo, da mi je zrasla samozavest, ampak si postavljam cilje, o katerih si še razmišljati nisem upala, kaj šele, da bi o njih govorila ali verjela, da so uresničljivi. vem, da nekomu 5kg ne pomeni veliko, ampak jaz čutim, da se bližam cilju.
ponosna sem nase, da se vsako jutro zgodaj vstanem in telovadim in grem v službo s kolesom in zvečer na sprehod ali v hrib. veliko sem na zraku in se ne skrivam v sobi ali pred televizijo. še vedno občutim poglede na sebi, ko gre kakšna ženska mimo in ji že na daleč vidim na obrazu, da si misli: ja, zdaj pred poletjem se je spomnila malo telovadit, ko bo pa konec poletja bo pa tudi konec miganja! ampak tukaj se pa moti: to nisem več stara jaz. najraje bi ji rekla naj samo počaka kakšne pol leta, pa se bova potem pogovarjali. vem, da to ni pravi razlog za hujšanje, ampak če me to spravi vsako jutro iz postelje in me pripravi do telovadbe, potem je tudi to za nekaj dobro.
da ne bom predolga…rada bi se ti samo zahvalila za spodbudne besede, ki si mi jih napisal. res so mi pomagale. doma imam na mizi sprintan tvoj mail in ko pridejo slabi dnevi, ga preberem in si rečem:GREMO NAPREJ!!

Hvala!

super, le tako naprej, kot sem rekel, ko pride kriza se oglasi in boš spet dobila nekaj novega zaleta. vesel sem zate.

Primož

Čestitam, nagrajuj se za dosežke, uspela boš.

Pregovor pravi: KO imaš vsega dovolj in bi najraje vrgel puško v koruzo, je pravi trenutek, da nadaljuješ. Torej le pogumno naprej, svojemu cilju naproti.

Čestitam! Zapomni si eno: Važno je začeti ! Za trajen uspeh se pa je potrebno kompletno spremeniti. Jaz sem imel kakšnih 105 kg pred nekaj leti. sedaj jih imam 78kg in sem dokaj dober rekreativec. sanje so postale resničnost. Le verjeti moramo vase.

Nekaj korisnih nasvetov si lahko ogledaš na mojih spletnih straneh.

http://www.roki.org

L.P

New Report

Close