Najdi forum

24 urno varstvo starejših – cena?

Tu je zelo za razmislit, ker mogoče pa gre za človeka in družino, ki si pa doma ne morejo privoščit. Zato je to bolj prostovoljno delo in meni se taki starčki ful smilijo… Zato mi v tem primeru to ni premalo denarja.

Gre za prostovoljno delo, za očitno šibkega človeka, reveža, ki si kaj več ne more privoščit, zato je tu brezveze gledat na zaslužek, ke rče pa želite zaslužit, pa če je komu to delo odveč, je pa brezveze da se lotite tega, to enostavno moraš delat s srcem in mogoče dat človeku še kaj več, kot samo pomoč tudi kako čustveno oporo.

Pomislite, da boste enkrat smai na tem, sploh gospe, ki to delate in že zdaj nimate denarja. Nekdo bo enkrat moral pomagat vam in jaz verjamem, da se dobro z dobrim vrača. V svojem primeru sem si pa obljubila, da ko bom finančno lahko, bom enkrat pomagala predvsem starejšim in otrokom, ker je pač tudi taka moja vizija podjetništva – delat v dobro družbe.

Pozdravljena, Podjetnica 007!

Prosim, če me lahko kontaktirate na moj mail, da se pogovoriva o eni zelo zanimivi temi. Pišite mi na moj mail: [email protected].

Lep pozdrav

sem stara 86 let pri zdravi pameti toda vsak dan bolj potrebna pomoči.otroci so še vsi zaposleni tako da bi nujno rabila nekoga za 24 urno pomoč,še se porihtam sama nemorem pa pospravljat ,kuhat,…v dom pa nebi šla rada.kam naj se obrnem in koliko bi me stala taka pomoč.saj nebi bila rada v breme otrok.

s kje pa ste gospa?
lep pozdrav

ce ste z mb oz okolice me lahko kontaktirate na gmail [email protected]
lp

Gospa..vas čisto razumem in spoštujem vašo razmišljanje..od kod pa ste?lp

Pozdravljeni,

jaz za mamo, ki je pokretna, vendar dementna, ni je potrebno oblačit, umivat, hranit, to opravi sama vendar s spodbujanjem, opozarjanjem, plačujem 500 € / tedensko!. Prosim za Vaše komentarje. l.p.

Pozdravljeni,

opravičilo, napisala sem napačen znesek:

jaz za mamo, ki je pokretna, vendar dementna, ni je potrebno oblačit, umivat, hranit, to opravi sama vendar s spodbujanjem, opozarjanjem, plačujem 350 € / tedensko!. Prosim za Vaše komentarje. l.p.

Pozdravljeni,rada bi dala komentar,lepo ste vse povedala,kot prvo mislim da vsak tega dela ne more opravljati jaz osebno sem zelo obcutljiva in ljudje me imajo zelo radi posebej starejsi ker mi ni v napoto vzeti kaj casa za pogovor z njimi,glede placila ce se le da naj bo to dobro in posteno placano ker je po drugi strani zahtevno delo treba je 24 ur se ukvarjati z e eno isto osebo,zato pravim da moras imeti rad ljuti socustvovat z njimi ,ce gres samo zaradi denarja to spet ni to,jaz se trenutno ukvarjam z ciscenjem imam ze nekaj rednih strank ki me obozujejo,skratka sem ze clen druzine,ce bi mi nekdo ponudil eno prijetno stanovanje hocem reci nama z mozem,bila bi pripravljena v zameno vse pocistiti ter kuhati,hoditi v trgovino pac vse potrebno eni starejsi osebi ki je pokretna a pomoci vseeno potrebna,tako bi vsem bilo lepo,hvala lp TANJA

lep pozdrav še z moje strani. Sem Kristina izredna študentka zdravstvene nege, to pomeni, da si sama plačujem študij, ki mi je bil dolgoletna želja. Po zaposlitvi na zavarovalnici sem ostala brez službe, saj mi moj šef zaradi obvezne prakse ni želel podaljšati pogodbe, ne glede na mojo produktivnost in realizacijo. sedaj nudim nego starostnikom na domu, vklujčno s kuhanjem in čiščenjem. pri negi opravljam vse, menjavam, plenice, kopam, brijem. sem že kompetentna za apliciranje terapije, bodisi v mišico, s.c. ali i.d. če bi kdo potreboval mojo pomoč naj se obrne name, cena je 30€ na dan z vsem zgoraj naštetim. prednost oklica maribora.

Pozdravljeni,

Moj odgovor bo najprej na prvo vprašanje če je 22€ ok plačilo!? Pa kaj to je bila zajebancija? Torej so ti ponudili delo kjer bi ti za 1 uro dela plačali slabih 1€, delala bi pa skupaj 24 oz 22 ur ? Pa to nemorem verjete res da ne. Pa to je norca delanje iz tebe same in iskreno upam da nisi bila tako v škripcih in da nisi takage plačila sprejela.
In to vprašanje je bilo postavljeno leta 2008? Pa kaj mi smo ratali res še slabše plačana delovna sila kot v srbiji in bosni? Al bomo mogoče postali kot kitajci, da bomo za 1kg riža delali? UF morem mal zadihat ker to pa je višek, kako nekateri izkoriščajo delo potrebnega. Žalostno res, obol v srce in dušo….

Tinca tebi bi pa sam nekaj vprašala ti verjetno ne ponujaš za celih 24 ur 30€, ker če študiraš nego no če imaš seveda izkušnje potem veš kako zahteven je ta poklic, predvsem nega starostnika kamor ne spada samo menjavanje plenic in britje to ve tudi moja mama ki ni v tem poklicu hmmm kaj pa razne rane? pravilno obračanje da nebo preleženin + koliko psihične in fizične moči včasih rabiš ? Apliciranje zdravil predvsem i.v in i.m pa tud ni samo tako pa upam da veš pravilo 6P !! Res da je velika kriza v zdravstvo po tem kaj berem ajoj. Bi te pa vprašala kaj je to i.d? kakšno novo apliciranje zdravila?
In ja sem zdravstveni delavec in me jezi da bo pomali vsaka teta na vasi ponujalo nego in delala štorije iz nje in bo na 1x komponenta za dajanje i.v, i.m !! Hjoj Ni fer res ne, pa toliko je brezposelnih tehnic zdravstvene nege in to z opravljenim pripravništvom in z zaključenim strokovnim izpitom ampak kaj, ko verjetno zahtevajo večje plačilo kot je 22 e za 24 ur !!

Srečno In Lp

Lp

Pozdravljeni tudi jaz iščem varstvo za starejšo osebo(nepokretno) ampak samo ponoči ker čez dan skrbim jaz za vse. Potrebovala bi vsaj 3 do 4 krat na teden. Vikende mi pomagajo še starši tako da nekako gre.
Sem z osrednje Slovenije. ČE mi lahko karkoli pomagate, če kogarkoli poznate bi bila ZELO VESELA, če mi pišete na mail [email protected] in se vam v naprej zahvaljujem iz srca.

Lep pozdrav vsem,

za svojega dedka iščem negovalko ali negovalca na domu. Star je 95 let in je že nekaj let bival po različnih domovih za starejše, ker pa nega nikjer ni bila primerna, on pa je še kar precej vitalen in razen tega, da je slaboviden, za vse poskrbi sam, je izrazil željo, da bi najeli stanovanje. Kljub vsemu življenju ki je še v njem, bi potrebovali nekoga, ki bi bil z njim in mu pomagal pri vsakodnevnih opravilih (zdravila, priprava obrokov, druženje in sprehodi). Negovalka/negovlec ne bi z njim živel, zato bi bilo dobro da bi bil iz Radovljice ali vsaj nekje blzu, stanovanje je namreč v Radovljici. Pomembno pa je, da je oseba srčna ima veselje do dela s starejšimi, pripravljena poslušati in ima tudi vsaj nekaj izkušenj. Na začetku bi bilo potrebno malo več časa, bi se dogovorili skupaj z dedkom. Ker sem že iskala in našla le ponudnike iz Ljubljane, sem se odločila da napišem tale tekst… mogoče se bo našel kdo, ki je pripravljen pomagati, seveda bi bilo delo plačano. Če ne, bi pa prosila za nasvet kam naj se obrnem… Rada bi mu omogočila prijetno starost.

Hvala vsem,

Maja

še tole: lahko se mi oglasite na e-mail naslov: [email protected]

lep pozdrav 🙂

Jaz potrebujemo 24 urno pomoč na domu en teden, plačam dnevno 45 euro, mislim, da je 22 evro dnevno premalo

Pozdravljeni, prosila bi vas za kontakt te gospe, ki je nudila pomoč in družbo vaši mami. Hvala že v naprej.

New Report

Close