Najdi forum

Pozdravljeni
na vas se obracam ker imam problem. S partnerjem sva skupaj ze 8 let in do pred dveh let je bilo vse super,potem pa kar naenkrat BUM: sem rodila,se zredila potem shujsala, ostalo mi je se 9kg prevec in tako sem se zacela obremenjevati z mojo kilazo.Padla sem v depresijo,s fantom imava spolne odnose 2 krat mesecno,pravi da me ima rad ampak jst mu tega ne verjamem.Priznam,da je zelo dober do mene in otroka in vem,da bi storl vse za naju ampak pri spolnosti in neznosti se pa vse ustavi.Pocutim se kot bi mu bila mama ali sestra,vsak dan kuhanje,gospodinjska opravila… in to je vse.Tudi ce se napravim me niti ne opazi,da kaj hocem,vedno najde zvecer izgovorda gre do kaksnega prijatelja pa vsaj za pol ure.V bistvu se kot partnerja sploh ne ujameva vec.Kako to,zakaj je prislo do tega,ker sva se prej res ful zabavala in vse zdaj po otroku pa sama navada in nc druzga.kaj si mislite o tem? LP

Ob rojstvu otroka sta pozabila na partnerski odnos. Mladim staršem se to pgosto zgodi. Prihod otroka je popolnoma spremenil vajin življenski ritem in vse se je začelo vrteti samo še okrog otroka in njegovih potreb. V želji, da bi bila dobra starša sta pozabila, da sta poleg tega tudi še vedno partnerja in partnerski odnos potrebuje pozornost in ljubezen, da lahko živi in se razvija. S partnerjem si uredita življenje tako, da bosta imela vsak dan tudi nekaj časa samo za vaju. Posvetita se drug drugemu, odkrijta spet vsakodnevne drobne nežnosti, zabavajta se skupaj, pogovarjajta se o vajinem odnosu, kako se doživljata, čutita. Če , bosta uspela obuditi čustveno bližino, bo tudi spolnost spet v redu. Potrudita se in če je med vama vsaj še kakšna iskrica ljubezni uspeh ne bo izostal. Vajin otrok in vidva si to zaslužita.

Alenka

New Report

Close