Najdi forum

Ali si fantje pogosto želite, da bi imeli ob sebi naenkrat dve dekleti. Sam namreč o tem sanjam kakih 10 let, ampak na žalost ni prave priložnosti za kaj takega. Ženi o tej zadevi ne upam povedati nič. Če ima kdo kakšne izkušnje o tem naj kaj napiše. Ali morata ženski biti pravi prijateljici, da se spustita v tako dogodivščino, ali …
LP

Hmmmmm .. Mislim da ženi ne smeš tega povedati direktno ampak po ovinkih tako da ugotoviš kakšno je sploh njeno mnenje o tem .. lahko jo tudi vprašaš kar tako enkrat ko bo tema naletela na sex.. Imela sem tipa ki si je tudi želel biti z dvema puncama a sem to izvedela šele kasneje ker se takrat o tem nisva nič pogovarjala.. če pa bi se bi se mu želja morda celo uresničila.. s tem tipom k sm pa zdej.. on pa noče bit z dvema pa tudi njega imam tok rada da ne vem če bi lahko gledala da se dotika še kake druge ženske ..Veliko fantov ima fantazije biti z dvema ženskama ali celo več in verjami mi da ima veliko deklet iste fantazije a jih nekako ne priznajo !pa še to glede žene .. lahko ji poveš o tej svoji fantaziji a ji ob enem zagotoviš da če one ni za je ne boš nikoli uresničil .. ne sme se počutiti kot da jo siliš v to .. jaz sem se z mojim tipom pogovorila o tem in ve da bi bila še z eno žensko vednar sva se na koncu oba strinjala da se imava preveč rada da bi lahko še koga sprejela v najino posteljo !
Ni nujno da st apravi prijateljici .. morata pa si saj malo zaupati.. vse pa je seveda odvisno od tipa človeka .. npr. nekatere ženske grejo v pojstlo s tipom ki so ga ravnokar spoznale med tem ko nekatere rabijo mesece spoznavanj preden mu sploh dovolijo da jih poljubi .. ISTA STVAR !

Uzivaj ! 🙂

Se strinjam z odgovorom Lilly! Predvsem jo ne smes siliti v to.
Razlozil ti bom pa mojo izkusnjo: tudi sam sem fantaziral o takem sexu in se odlocil, da bom to tudi poiskusil. Med ljubljenjem sem svoji dragi pocasi zacel razkrivati svoje fantazije. Vse skupaj je ostalo pri fantaziranju kakšne dve leti. Nato sva se odkrito pogovorila in se odločila,da fantazijo (predvsem mojo) poiskusiva še v živo. Ni se zgodilo spontano, temveč sva vse skupaj načrtovala. Vse skupaj se je zgodilo namreč z njeno znanko! Bilo je nepozabno! Tudi moja draga je rekla, da ji je bilo noro vzburjajoče.
Preden se spuščaš v take igrice pa se res najprej pogovorita, saj namen takih igric ni uničenje zveze, temveč le popestritev sexualnega življenja. Seveda če sta oba zato! Res najprej razčistita, da gre le za igrice in nikakor nima zveze z vajino ljubeznijo!

Obilo uzitkov!

Tudi jaz bi poiskusil, ampak ženi niti ne omenim, ker je že nekoč, ko sva gledala pornič dejala, da one že nebi hotela na tako. Pa sem pomislil, ali bi hotela, če bi se pridružil še en moški, pa pol nisem vprašal, ker bi bil jaz proti. Kaj pa bi ostali dejali, če bi vam partnerica predložila sex v troje z še enim tipom? LP Igor

Moj tip je reku da bi v troje ce bi bil se en tip ampak ne z mano ker ne bi mogu gledat da se me kdo drug dotika.. reku je da bi lahko samo če bi bila kakšna punca za katero mu ne bi bilo mar ! naki tazga no 🙂

Jaz bi vsekakor poizkusil.
Verjetno pa mi ne bilo všeč, če bi hkrati z nama v postelji bil še kak moški, potem bi raje videl, da se ona dva sama. (Da bomo res enakopravni).

Jaz nimam nobene želja po tem da bi se nama pridružila še kakšna ženska. Pa tudi še en tip, no ja, meni je eden čisto zadosti. Sem pa vprašala tipa (glede na to da je to tipična moška fantazija) pa je rekel da ne bi imel nič proti dvem ženskam, če bi bil samski. Z mano pa mu to ne bi bilo v redu (je rekel, da me ne bi rad spravil v situacijo da bi gledala njega s še eno, ker ve da bi me to prizadelo. Pa tud čudno bi mu bilo seksat z eno, jaz pa da bi se zraven dolgočasila).

Morska deklica, zakaj bi se pa dolgočasila???? Kukr sem že napisala, edina možnost je ta, da bi moj tip gledal, kako se še z eno žensko ljubiva, pa tud on se ne bi zraven dolgočasil :))). Al pa dva para, ženska z žensko, pa v končni fazi vsak s svojo seksa.

Dolgočasila bi se zato, ker me ženske niti malo ne privlačijo in si ne želim spolnega stika z njimi. V bistvu se mi golo žensko telo ne zdi privlačno. Torej bi lahko samo čakala zraven kdaj bosta onadva končala.

ce ti bo slucajno ratal, povej kako. Men ne rata nikakor 🙂

Skoda Morska deklica, ce se ti ne zdi lepo…..V nasprotnem primeru bi ti lahko zagotovila, da je nepozabno!Cist zares!

men je tud dolgčas v postelji, pa ženi ne upam od tega nič rečt. Že leta jo poizkušam navdušiti vsaj za analen sex, pa mi ne rata.Sam pojstla pa kovter čez.

no men ni dolhcas. Ampak samo se piko na i bi rad dosegel.
To bi rad se probal. sevede je se vrsta drugih stvari, ampak tuki bi se ustavu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close